Mrsceyms Sagliklagelkucugum Gunduz bende hep böyleyim. Sicaklar yordu beni hamilelik degil. Yaz cocugu seviyorum ama yasayinca anladim anne icin cok zormus😔
babyasyanil Bebeğim bana acıdı anne dedi sen hiç ağırlaşma ben doğayım😅 36+1 diyince doğdu şuan 13 günlüğüz. Allahım yardımcınız olsun kızçeler🥰
Mrsceyms babyasyanil Yaa masallah size bebek nasil siz nasilsiniz. Yolculugu tamamlamissiniz ne guzel darisi basimiza 😁😍
babyasyanil Mrsceyms bebiş çok şükür iyi 2400 doğmuştu şuan 2530 olduk🥰 bende iyiyim allahıma şükürler olsun. Bu sıcaklarda hamile olarak zor zaman geçirirdim ama bebeklide zor devamlı emziriyorum terliyorum cam kapı açamıyoruz amann tatlı şeyler tabi😅 darısı sizee
Mrsceyms babyasyanil Cok guzel saglikla buyutun bebeginizi😍😍 darisi bizlerin basina. Guzel zamanda gelsinler tek avazda dogsunlar insallahhh
Yeliz-blgn93 babyasyanil aynen şimdi biz bu sıcaklarda hemen doğuralım dıyoruz da bebek doğunca cam kapı açılmıyor dıor sizin gıbı herkes o zamanda terliyormuşuz emzırdıkce de terliyormuşum her türlü yaz annesi olmak zormuş
Mrsceyms Pnrstrl Bir de o dert var. Az da beslensem bazen yanma beni mahvediyor. Rennie tabletle geziyorum iyi geliyor şükür ki
Omermomm_ Mrsceyms bizi başları sıkıntılı sonu güzel diye kandıran kimdi😃her ayının bi sorunu var ama sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏
Melikedndr 37den bildiriyorum son ay yaz ayına gelmesi zormuş, ayaklarımı ilk defa mutant gibi görüyorum ödem şov resmen.
Mrsceyms Melikedndr ah o ayaklar. Azicik askıda kalsam benimki de tombalak tombalak oluyor. Bir de agriyor sistikce. Oyy analik cok zor yarabbb😁
cgdm-trzi Mrsceyms 38+3 olduk bizde Pazartesi doğumum var son günlerimiz 🌸 sıcaklar çok bunaltıyor, iyice ağırlaştım oturduğum yerden zor kalkıyorum 😅 gece sürekli uyanıyorum 🙄
Mrsceyms cgdm-trzi Saglicakla alin bebeginizi kucaginizaa. Sezaryen olacak sanirim. Umarim hic hissetmezsiniz kolay bir dogum olur🙏🏻🙏🏻
cgdm-trzi Mrsceyms Aminn inşallah sizde öyle 🤲🏻 Evet sezaryen olacak 2.gebeliğim kolay atlatırım inşallah 🌸
Mrsceyms Yeliz-blgn93 ben oyle diyenlerden degilim. Kapi pencere acilmadan olmaz bu sicaklarda. Bebek de havasizliktan ölur valla. Bol bol oksijen girsin eve bebek de bende mutlu olurum😂
babyasyanil Yeliz-blgn93 evet ya kesinlikle kim dediyse yaz anası olmak basit diye yalan demiş. Her türlü terliyoruz. Cereyanda kalmaması gerekiyor bebişin diye diye ev hamam oluyor bebek başka odadayken havalandırıyoruz sadece 😭
Haleblbn 37 oldum artık gelse diye bekliyorum hem sıcaklar, hem uykusuzluk, mide yanması vs iyice zorlamaya başladı artık. Analık daha doğmadan başlıyor valla hem doğum hem lohusalık yaza denk geliyor nasıl olacks bakalım Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Mrsceyms Haleblbn hepsi toplamda 2 ay. Sonra habalar serinler kis gelir bizde rahat rahat buyuturuz bebekleri insallah. Allah dayanma gucu versin bize😁🙏🏻