Mrsceyms Haleblbn hepsi toplamda 2 ay. Sonra habalar serinler kis gelir bizde rahat rahat buyuturuz bebekleri insallah. Allah dayanma gucu versin bize😁🙏🏻
Mrsceyms Yeliz-blgn93 ben oyle diyenlerden degilim. Kapi pencere acilmadan olmaz bu sicaklarda. Bebek de havasizliktan ölur valla. Bol bol oksijen girsin eve bebek de bende mutlu olurum😂
babyasyanil Yeliz-blgn93 evet ya kesinlikle kim dediyse yaz anası olmak basit diye yalan demiş. Her türlü terliyoruz. Cereyanda kalmaması gerekiyor bebişin diye diye ev hamam oluyor bebek başka odadayken havalandırıyoruz sadece 😭
Yeliz-blgn93 babyasyanil çok doğru bizde şuan kuş var ceyriyanda kalmasın dıye bi yeri açarken öbür yeri kapatıyoruz bebek varmış gıbı zaten ev 😂
Skn23 Mrsceyms 36+4 ten selamlar 😄 ara ara küçük ağrılarım oluyor ama birşey yok😄 çok ağırlaştım ama yürüyecek mecalim yok yürüsem de baskıdan yürünmüyor . yarın muayenem var bakalım en son 33 de gittim 😄 Uykular haram oldu ama asla uyku uyuyamıyorum 😄 bekliyoruz bakalım
Mrsceyms Skn23 Evet ya bende oyleyim ayni. Zaten haftamiz ayni sayilir bende 36+5. Sicaklara zaten birsey yapilmiyor. Bir de cok yurumek ölümm😩 yalanci kasilmalarim sancilarim benimde cok oluyor. Prova yapa yapa bir hal oldu benim vucut
Mrsceyms Bugun muayene de bebegin kilosunu boyunu ogrendim bu arada merak edenlere duyurulur🙏🏻 36+5 de 48 cm 2780 kg. Ortalama gibi ne az ne cok. Normal sanirim. Doktor da oyle dedi. Saglikla gelsinler insallah
babyasyanil Mrsceyms maşallah 💜 ama usg de ki kilolar tamamen doğru değil. Benim bebişi 35. Haftada 2700 ölçtü 36+1 de doğdu 2400 cıktı😅 biraz oynama oluyormuş