Mrsceyms 37 olmak uzere bebisim. Git gide ağırlaştım terleme bunalma kasık agrisi ne ararsan var. Sizler nasılsınız 😁
Sagliklagelkucugum Mrsceyms 35+4 soğuk duştan çıktım saçlarım ıslak ona rağmen terliyorum durduğum yerde 🤦🏽♀️ çevremdeki herkese planlayabilirseniz asla yaz bebeği yapmayın diyorum
Ceyocey 38 den bildiriyorum gelmeyin 😂 ha geldi ha gelecek gerginliği bıçak sağlanması ağrılar sancılar🙈
Mrsceyms Ceyocey yaa keske tutabilsem ama bende daraldim artik bacilar dogsun da rahatlayayim diyorum😆
Mrsceyms Feyzaclk Yarin gidecegim insallah 33 haftadan beri gitmedim. En son 2400 du. Bakalim kac olmus poncik oglum
Fatmabltc 36+3 durum iyi değil vajinamin kemikleri ağrıyor sizde nasıl ya bide idrar torbasına basıyor sanki çok acıtıyor 😂
Mrsceyms Fatmabltc İnan bende de oyle. Yanlışlıkla biraz ayakta kaldiysam hele gece iskence gibi geciyor. Donmek yatmak kalkmak asiri zor
Omermomm_ Mrsceyms bizi başları sıkıntılı sonu güzel diye kandıran kimdi😃her ayının bi sorunu var ama sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏
Mrsceyms Sagliklagelkucugum Gunduz bende hep böyleyim. Sicaklar yordu beni hamilelik degil. Yaz cocugu seviyorum ama yasayinca anladim anne icin cok zormus😔