Mine9166 crazymommy bana 11. Haftada %90 erkek dedi 28. Haftadayiz degismedi:) ayrintilida netleşir sanirim.
PrensinibekleyenAnnee Ao526- doktor çözemedi ya damarda olabilir diyor olmayadabilir diyor anlık gözüktü kayboldu dur başkada atacam sana 😂buda bacak arası galiba 
Kalbiimde2can crazymommy bacaklari hep kapaliydi yada sirti dönüktü o yüzden emin olamadigindan bisey demedi hic🤣
262223-- crazymommy 12.13 haftada yüzde 80 erkek dedi bir ay sonra kontörle gittiğimde 18 haftada yüzde yüz erkek dedi 😂
minikmucizeemaak crazymommy Evet bugün gittim çok şükür herşey yolunda oynuyordu beyefendi, detaylıya sıra aldım uçmuş fiyatlar 💙🤭
Aysenurkrk Zehross03 dr da kıza benziyor ama net konuşmuyorum haftası küçük değişebilir falan dedi ısrarla o yüzden ikilemde kaldımmmm 😂😂
Asyaaammmm Benim doktorum ikili tarama testi için gittiğim de tahminim var ama şimdi söylemicem dedi bir hafta sonra sonuçlar için gittiğim de %80 kız dedi ve hala kız değişmedi hiç 😁
Zeynepdila Aysenurkrk banada 2 kere %80 erkek dendi bir baska dr ise %90 kız dedi ama %10 yanilma olabilir dedi aşiri merak ediyorum 2 kızım var birde oğlum olursa ne güzel olur 🤲🏻😍🥰yanliş anlaşilmasın insan iki meyveninde tadına bakmak istiyor
Aysenurkrk Zeynepdila ya tabiki de oyle, benim de bir kızım var Allah kalbimi biliyor bu da erkek olsun isterim. İlki erkek olsa bunu da kız isterdim amaç ikisini de tatmak yoksa ayrım yaptığımız için kesinlikle değil, inşallah istediğin olur ❤️❤️❤️❤️❤️