minikmucizeemaak crazymommy O zaman net belli olur Allah’ın izniyle gösterirse mesela ben bugün sabah çok az çikolatalı ekmek ve yarım fincan kahve içtim giderken, fıldır fıldırdı
Aysenurkrk crazymommy üç çizgi dedi ya aklıma o takıldı kuzucum 😂 hayır madem değişiyor niye üç çizgi diyorsun demi 😂😂😂
aslantnsu bende az önce geldim erkek dedi baya belliydi özel profdu kendisi sırf para için 16 da tekrar çağırdı sjsjsjsj
Zehraumut crazymommy ayyy kuzum ben özel takipliyim 14. Haftamda öğrendim oğlum olcak dün gene gittim 15. Haftadayım hala erkek doktordan doktora değişir yada ultrasondan ultrasona değişir benim gittiğim doktorun ultrasonu 4 boyutlu
crazymommy Zehraumut Benim doğum paketi aldığım doktorumun da ultrasonu dört boyutlu ama benim bebek orda göstermiyor devlette açıyor bacaklarını 😂
baghhh crazymommy sen yine erken öğrenirsin canım ben detaylida bile öğrenemedim ilk 12 haftalık özel kız demişti 15 haftalık erkek dedi 19 haftalık kız dedi hastane detayliya girdim göstermedi şansım iyi gitmiyor 😂😂
gulnurkrms crazymommy tam olarak başıma gelen 14 haftalıkken kıza benziyor 22 haftalıkken kordon değilse erkeğe benziyor denildi ve şuan 28 haftalık hala göstermiyor bende şaştım
crazymommy gulnurkrms Amaaan ben yine iyiymişim 28 haftalıkken öğrenememek ne demek ya yıl 2 0 2 3 😂😂😂
sevaldqn1 crazymommy evet yavrum erkeğe benziyor denildi öyle kaldı haftaya çarşamba tekrar gidicem umarım bu sefer olur🥲
Minik1Civciv crazymommy valla bilmiyorum kuzum hatta bende gördüm bariz belliydi her gittiğimde pipisi meydanda bizimkinin
minikmucizeemaak crazymommy Evet bugün gittim çok şükür herşey yolunda oynuyordu beyefendi, detaylıya sıra aldım uçmuş fiyatlar 💙🤭
PrensinibekleyenAnnee Ao526- doktor çözemedi ya damarda olabilir diyor olmayadabilir diyor anlık gözüktü kayboldu dur başkada atacam sana 😂buda bacak arası galiba 
Kalbiimde2can crazymommy bacaklari hep kapaliydi yada sirti dönüktü o yüzden emin olamadigindan bisey demedi hic🤣