Aysenurkrk Zeynepdila ya tabiki de oyle, benim de bir kızım var Allah kalbimi biliyor bu da erkek olsun isterim. İlki erkek olsa bunu da kız isterdim amaç ikisini de tatmak yoksa ayrım yaptığımız için kesinlikle değil, inşallah istediğin olur ❤️❤️❤️❤️❤️
Zeynepdila crazymommy ay bendee çok heyecanlıyım sanki kendimden çok eminim oğlum olcak diye ama doktorun bak 3 çizgi burda kıza benziyor biraz bekliyelim lafı geliyor aklıma
Zeynepdila Aysenurkrk evet 11 haftada ve 12.ci haftada bir dr %60 kız dedi bnde kendi drma gttim ordan çıkar çıkmaz oda bana %80 erkek demişti
_Rabia- crazymommy ben doğurmak üzereyim 37+5′im hala öğrenemedim bı kız dediler bı erkek hemde 10 tane farklı doktora gittim en son pes ettim ne çıkarsa bahtıma 😊
Umutlubirkadin crazymommy Sana bisey diyeyim mi. 38 haftaya kadar erkek geliyo bebeğin dediler doğumda kız doğdu. Lakin canlı doğum olmadı. Cinsiyete bile sasiramadim. Yanı demem o ki hic belli olmuyor benim ablama 8 aya kadar oğlan demişler doğuma 2.5 hafta kala kız olduğunu öğrenmiş annemler
crazymommy Umutlubirkadin Başınız sağolsun😔 Benim çevremde kime ne dediyseler o çıktı o yüzden şaşırıyorum böyle şeylere
Elfelf0 Umutlubirkadin bende 30 da öğrendim kız dedikleri bebeğim erkekmis doğumda ogrenicektim az kkalsin . Başınız sağolsun neden canlı olmadı