NewMom___ dediğim gibi önlem için kullanabilirsin yavrum sonrasında kendin bırakırsın kaç haftalıksın suan

@sedaaktas18_ yaa aşırı büyük ya zaten bulantım var ağızla alsaymisim kusarmisim folik asitimi sırf bu yüzden değiştirdim bu ay

Bende ilk kızımda 7aya kadar kulandim şuanda ikinci gebeliğim 4 aydır kullanıyorum düşüğü onluyor

Bende yarın 12 ye giriyorum işte canım ama diyorum ya 3 haftalıkken öğrendim ben belki taş çatlasın 6 cı haftayı anca gördüm bıraktım çok şükür hiç de bir sorunum yok akıntım dahi yok

@sanemsii benimde öğrendiğim zaman 3+5 ti çok minikti doktor sadece folik asit onermisti tabi sonra yogunlasinca bulantılar sabah akşam balık yagliydi bitince bırakıp daha minik beni rahatsız etmiycek bir folik asite geçtim buda birden oldu korkuttu ilk ilaca hemen başlayınca çok şükür kesildi küçük küçük lekelenmeler geliyordu

Tugceyk bende gece yatarken kullanıyordum her sabah çamaşırımı değiştirirdim

NewMom___ kahverengi lekelenme normal 3. Aya kadar olabilir . Kırmızıya dönmediği sürece bir problem olmaz . Progestanı 8 saatte bir günde 4 defa vajinal yoldan alıyorum . 🤗 Progestan oral yolla alındığında çok pis kafa yapıyor mide bulantısı ve baş dönmesi cabası 😂

Ben 5 haftalıkken kullanmaya başladım 12+3 haftalıkta kanamam oldu iki gün sürdü 2 hafta oldu kahverengi çok az lekelenmeler devam ediyor ve dün doktora göründük halen kanama alanları mevcutmuş. 14+2 haftalık halen devam ediyorum.

NewMom___ bnmde 12.hafta da kahverengi lekelenmem olmuştu bana da 200mg vermişti sabah akşam alıyorum ağızdan

@Elif__oztrk hahahhaha 😃 vajinal en iyisi o zaman zaten bulantısı olan bir insan için aşırı zor olurmuş benim sabah aksam

NewMom___ hamileliğimin başından beri kullanıyorum 32 de bırakıcam diye beklerken doktor 36 ya kadar kullan dedi bi 4 hafta daha vajinal olarak kullanıcam

Hamileliğimin başında kullandım vajinal yolla kullanılması daha hızlı tedavi şekli oluyor tavsiye ederim ☺️🙏🏼

NewMom___ ben ağız yolu ile kullanmıştım açılmam vardı ve çok uyku yapıyordu vajinal yolu ile böyle bir sorun olmuyormuş

11 haftaligiz bizde kendimi çok yordugum için lekelenme geldi vajinal kullanıyorum bende kese etrafında kan birikmks o yüzünden kullan dedi doktor ve istirahat söyledi

NewMom___ hem iğnesini hem ilacını kullanıyorum vajinal almak daha etkili oluyormuş bi de ağızdan alınca mide bulantısı yapıyor sabah 1 akşam 2 vajinal kullanıyorum ama etkili gerçekten çok yoğun kanamam olmuştu onu falan kesti