Kullandıktan sonra lekenmeleriniz devam etti mi kizlar

Bu progestan fitili kullandığımızda vucut fazlasini geri atıyor ya günlük ped kullaniyordum ben sürekli akıntısı oluyor diye ilacın bazen kremsi bazen sarı oluyor akintisi bugün sağlık ocağı söyledi kesinlikle günlük ped kullanmayın sık sık iç çamaşırı değiştirin diye bakteri üretiyormus enfeksiyona sebep olur dedi günlük ped benim gibi bilmeyip günlük ped kullanan varsa bilgilendireyim dedim zararliymis

Transferimden bu yana sabah 2,akşam 2 şeklinde kullanıyorum,nerdeyse 11-12 haftadır ve devam

Ben sanah akşam agızdan alıyorm progestan ama bugün doktora söyleyecegim fitil olarak kullanmak icin cünkü sürekli tansiyonum düşük kafa leylaaaa 😂 ben kasılmalarım 22. Haftada basladı diye progestan iciyorum kanamam hic olmadı 28 haftalıgım suan ☺️

@ezgermshn bulantım olduğu için vajinal yolla denildi buarada evet ilacı kullandıktan sonra yarım saat kadar bekliyorum daha sonra iç camasirima gecmis oluyor dedim acaba ben mi yanlış uyguluyorum ya da daha mı çok beklemem lazim ama normal olduğunu da burdan soylemissiniz teşekkür ederim içim rahatladi

Ben çok erken öğrendim hamile olduğumu devlet hastanesi bana yazdı bende gittim özeli arayıp sordum bi hafta filan kullandım sonra akıntısı çok olduğu için bıraktım canım çünkü dusuk riskim yoktu gerek de yok diye düşündüm

@Eliff2 benim ilk oldu sonra geçti daha dün başladım şuan yok 10+6 da olmuştu lekelenmem şimdi 11 haftalık

@sanemsii bende sordum düşük değilse bu lekelenme hani neden kullanıyorum onlem amaçlı 1 ay felan kullanalım denildi

NewMom___ dediğim gibi önlem için kullanabilirsin yavrum sonrasında kendin bırakırsın kaç haftalıksın suan

@sedaaktas18_ yaa aşırı büyük ya zaten bulantım var ağızla alsaymisim kusarmisim folik asitimi sırf bu yüzden değiştirdim bu ay

Bende ilk kızımda 7aya kadar kulandim şuanda ikinci gebeliğim 4 aydır kullanıyorum düşüğü onluyor

Bende yarın 12 ye giriyorum işte canım ama diyorum ya 3 haftalıkken öğrendim ben belki taş çatlasın 6 cı haftayı anca gördüm bıraktım çok şükür hiç de bir sorunum yok akıntım dahi yok

@sanemsii benimde öğrendiğim zaman 3+5 ti çok minikti doktor sadece folik asit onermisti tabi sonra yogunlasinca bulantılar sabah akşam balık yagliydi bitince bırakıp daha minik beni rahatsız etmiycek bir folik asite geçtim buda birden oldu korkuttu ilk ilaca hemen başlayınca çok şükür kesildi küçük küçük lekelenmeler geliyordu

Tugceyk bende gece yatarken kullanıyordum her sabah çamaşırımı değiştirirdim

NewMom___ kahverengi lekelenme normal 3. Aya kadar olabilir . Kırmızıya dönmediği sürece bir problem olmaz . Progestanı 8 saatte bir günde 4 defa vajinal yoldan alıyorum . 🤗 Progestan oral yolla alındığında çok pis kafa yapıyor mide bulantısı ve baş dönmesi cabası 😂

Ben 5 haftalıkken kullanmaya başladım 12+3 haftalıkta kanamam oldu iki gün sürdü 2 hafta oldu kahverengi çok az lekelenmeler devam ediyor ve dün doktora göründük halen kanama alanları mevcutmuş. 14+2 haftalık halen devam ediyorum.