Alprslnbal Deletedmom_110 ooo afıyet olsun menünüz harika ben napıcağıma karar vermedim daha pekte bişe yapasım yok yiyesimde yok çok sıcak hava napıcam bilmiyorum 🥴
Deletedmom_110 Alprslnbal Evet insan şaşırıyor her gün ne pişirsem derdi Bir de sıcaklar vurunca hiçbir şey yapmak istemiyorum Ben de öyleyim vallahi 🙄🙄 yukarıdaki yorumlara bak aşkım belki fikir olur 🌸
Alprslnbal Deletedmom_110 aynen öyle canım bakıyım malzemeleri bende oşan bi yemek önerisi bulurum inşallah 😁
hilal4721 Deletedmom_110 ben pişiriyorum kokusu geliyor diye iyemiyorum gereki koku gelmicek bana mide bulantımda yok koku hassasiyetim çok
Deletedmom_110 Bulbulyuvasi aa o zaman güzel açılman varsa suni istesene taksınlar doğru işte ne güzel ben de daha doğuma var diye üzülmüştüm
kahvesever__ Deletedmom_110 kız insan beni unuturum ya sende ha 😂iyice unutmuşsun beni neler oldu söyle bakalım
Deletedmom_110 kahvesever__ kız bu ara ben her şeyi unutuyorum ya sorma aşkı olmaz buradan yazamam yeni bi askıyı kaldıramam 😅😅😅😅
Deletedmom_110 kahvesever__ Aşko leyloş’a çorba yapmaya gidiyorum geldiğimde müsait bir zamanda yazacağım sana konuşacak çok şey var 😅😅😘
Tulipati Deletedmom_110 dünden karnı yarık pilav var yanına da cacık yaparım karpuz Allah ziyade etsin
Medine_yasar05 Deletedmom_110 etli nohut,pilav,salata karpuz, buz gibi ayran nohut yemeği için hava sıcak ama benim artık kuru bakliyat tuketmem gerek bebeğimin sağlığı için kızlar
Deletedmom_110 Medine_yasar05 menü çok güzel kuzum Afiyet olsun şifa olsun bebişe her şey onlar için değil mi zaten 🥰🥺
Donthappy Deletedmom_110 Yaprak sarması Kanat kızartma Dünden kalan pirzola Ayran belki salata 🥗 Karpuz 🍉🥰