Her şey yolunda gidecek ve sağlıkla bebwğinizi kucağınıza alacaksınız. Biz de buradan sizin neşeli haberinizle mutlu olacağız :) korku geliştirmeyin, sakince gerekeni yapın bakın göreceksiniz üzüldüğünüze değmeyecek. Kalbinize ferahlık diliyorum.
Çok kötüyüm toxoplazma hakkında acil lutfen 😢
Her şey yolunda gidecek ve sağlıkla bebwğinizi kucağınıza alacaksınız. Biz de buradan sizin neşeli haberinizle mutlu olacağız :) korku geliştirmeyin, sakince gerekeni yapın bakın göreceksiniz üzüldüğünüze değmeyecek. Kalbinize ferahlık diliyorum.
Istanbuprag Allah razı olsun kardeşim inşallah dediğiniz gibi olur
Müjde veririm 😢
😩😪🤲
İnşallah en kısa zamanda olumlu sonuçlanır bebeğinize ve size bir zarar gelmez🙏🏻
Doktorunuz neyden süphelenip test istedi acaba bilgi verebilir msiiniz rica etsem?
benimkucukmelegim şüphe değil aslında toxoplazma kanda pozitif cikti antibiyotik başladım ama amniyosentez sıvısı alınmadan bebeğe geçti mi anlamıyorlar geçerse enfeksiyon bebekte kalıcı sakatlık bırakıyor:(( amin inşallah
😢😢😢
😩😣😣
😣😩😢
😩😢😢😢
Gozde_32 hiç korkma.kardesim de aynı senin gibi dediler bebegi alicaz dediler neler çektim antibiyotik verdiler onada sonuc sağlıklı.bir yigenim var Allah’a şükür ins öyle olur kötü düşünme
Beceriklianne ay amin inşallah canım Allah bağışlasın size
Gozde_32 benimde ilk gebeliğimde kanda çıkmıştı bende çok korkmuştum sonra tekrar bi kan testi yaptılar ve gebelikten önce geçirdiğim anlaşıldı. Dolayısıyla bebeğe bir etkisi yok ve bebek sağlıklı görünüyor dediler çok şükür bin şükür ki bebeğimi sağlıklı doğurdum🙏 sizde lazım gelen testleri yaptırın yine. Benim gibi hamilelikten önce geçrdiyseniz sıkıntı olmaz inşallah ve inşallahta öyledir🤲🌸 meyve sebzeleri iyi yıkamadan tüketilirse olurmuş birde yanlış hatırlamıyorsam fazla pişmemiş etten geçiyormuş. İnşallah bi sıkıntı olmaz ya çok dua edicem size, sonuçlardan yine haberdar edin, güzel haberlerle gelirsiniz inşallah🙏❤️
Gozde_32 amin cnm benim hepimizin evlatlarını ins