Gozde_32 Yesimmm93 fetal dna da çıkmıyor dendi toxoplazma amniyosentez sıvısı riskli dusuk riski varmis öneriniz nedir bana
Yesimmm93 Gozde_32 iyi bir yerde amniyosıvısı aldırırsanız hiç bir sorun olmaz merak etmeyin Rabbim tüm endişelerinizi boşa çıkartsın , göZ yaşlarınızı mutluluk yaşına döndürsün
Karbaby Gozde_32 İlk testiniz martta yapılmış pozitif çıkmış doktorunuz bu konuda bilgilendirmedi mi? 28. Haftadaysanız detaylı ultrasona girmiş olmanız gerekir bir sorun görüldü mü?
Karbaby İlk testiniz martta yapılmış pozitif çıkmış doktorunuz bu konuda bilgilendirmedi mi? 28. Haftadaysanız detaylı ultrasona girmiş olmanız gerekir bir sorun görüldü mü?
Gozde_32 Karbaby 20 marta bilgi verilmedi kan sonucu detayliyada girdim başka dr da olumsuz birsey denmedi :((
Istanbuprag Her şey yolunda gidecek ve sağlıkla bebwğinizi kucağınıza alacaksınız. Biz de buradan sizin neşeli haberinizle mutlu olacağız :) korku geliştirmeyin, sakince gerekeni yapın bakın göreceksiniz üzüldüğünüze değmeyecek. Kalbinize ferahlık diliyorum.
Istanbuprag Her şey yolunda gidecek ve sağlıkla bebwğinizi kucağınıza alacaksınız. Biz de buradan sizin neşeli haberinizle mutlu olacağız :) korku geliştirmeyin, sakince gerekeni yapın bakın göreceksiniz üzüldüğünüze değmeyecek. Kalbinize ferahlık diliyorum.
benimkucukmelegim İnşallah en kısa zamanda olumlu sonuçlanır bebeğinize ve size bir zarar gelmez🙏🏻 Doktorunuz neyden süphelenip test istedi acaba bilgi verebilir msiiniz rica etsem?
Gozde_32 benimkucukmelegim şüphe değil aslında toxoplazma kanda pozitif cikti antibiyotik başladım ama amniyosentez sıvısı alınmadan bebeğe geçti mi anlamıyorlar geçerse enfeksiyon bebekte kalıcı sakatlık bırakıyor:(( amin inşallah