KumCi merak etme 20 haftada bir fırlıyor ki sen bile şaşırırsın hele 25 leri görsen tospağ gibi hissediyor insan 😂😂

KumCi dört buçuk aylıktım yeni çıkmaya başlamıştı ama yedinci aya girmemle baya şiştim merak etmeyin çıkıyo 😂😂

KumCi canım 20 haftadan sonra 1 er kilo aldım yavaş yavaş çıktı 25.haftada biranda karnım büyüdü

KumCi kız biz 25 haftalık olucaz daha hiç bişey yok😂😂ama ilk gebeliğimde oyleydı son ay çıkmıştı 😂

Gamzetayfunn sen bunları diyince gözümde canlandı her şey 🙈 olsun Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bir süre sonuçta ölene kadar böyle olacak değil ya 🙃

Hzky2010 çok değil biraz daha belli olsa iyi olurdu ya ben kocaman olmasından değil bu kadar küçük olmasından şikayetçiyimm 🥲

Goksu2023 demek ki bir anda büyüyecek umudumu kaybetmeyeyim ahahaha

KumCi gobegi ne yapacaksin yataktan panda. Gibi kalkiyoruz boyle. Devam yenisin daha

Aslibh ee böyle hamile olduğumu hissedemiyorum amaa 😂😂

Papatya_kokuyo5 yaa hayırlısıyla gelsin minişler ben dertsiz başıma dert arıyorum 😂😂

KumCi yok yok ndün. Ilk. Defa corap. Giyerken. Zorlanmaya basladim. Aglayacaktim neredeyse

KumCi kiz o haftalarda biri bunu icimden cikarsin diye gezinirsin🤣🤣