Yazmelegi_ Bende oyle duydum. Haftaya benimde seker yuklemem var herkes yaptirma dedi ama arastirdim eger gebelik sekerim varsa bebek icin cok tehlikeliymis. Suyum bebegin kilosu falan hersey normal ama doktorum yapalim dedi ben yaptirmayi dusunuyorum kac sene okumus insanlar bir bildikleri vardir herhalde

Ben ilk gebeliğimde yaptirmadim ikinciye hamileyim bundada yaptirmicam çok şükür hiç bir sıkıntımızda olmadı 🌸

GaMze-koran35 ben yaptırdım hiç bir sorun yaşamadım doktor gibi konuşmuşsun uz bebeğe zararı olmuyor o zaman siz tatlı baklava şeker pilav makarna hiç tükenmiyor sunuz çünkü şeker yuklesinde verilen şurup ile yediniz 2 3 dilim baklava eş değer eger gerçekten bebek şeker yuklemesinden kaynakli oldu ise ölüm raporunu paylaşabilir misiniz bizde yaptırdık diye evham yapmayalım şeker yüklemesi yaptıran bir sürü hamile insan var

nino033 hayır hiçbirsey yenmedi aç karnına şeker yüklemesi yapıldı buda binde bir görülen bişeydj bebekte hiçbit sorun yoktu bebek seker yuklemesinden sonra birden vücudu su topladı buda bundan kaynaklı daha önce şeker yüklemesi mi vardi Allah aşkına bizler nasıl doğduk bizimde çocuklarimiz oldu yapmadık kardesjmde de şeker yüklemesi sonucu temiz çıkmıştı ondan sonra bebek hararetleri durdu 1 ayda kaç kez acile gitti bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum diye meğer bebek vücudu su toplamis ben sadece tercih olarak söyledim sizinde benimle alakali düzgün konuşmanizi rica ediyorum laf söylemeye hakkiniz yok başımıza geleni ben burda anlattım açımızin üstüne denk geldi

Duyulurum kardesimjn sonuçları temiz çıktı hiçbir sorun yoktu sadece bebek 2 gün oynamadı o günden sonra acile gitti dediler bebek su toplamış bide yukleme den dendi kalbine vurmuş kalp yetmezliği oluştu Pazar günü gece gidince öğrendi ultrason da dinlerken kalbi o an durdur dayanamadı normal doğum yaptı dün işte bebeği bugün gömülecek

Alparslanveannesi27 2 kere yaptırdım kustuğum için. Doktorunuz sizde ve bebekte risk görüp öneriyorsa lütfen başkalarını dinlemeyin. Uluslararası olarak tıbbi otoritelerin önerdiği bir test bu.

GaMze-koran35 öncelikle başınız sağolsun, ama şeker yüklemesi riskli bir test değil. Sizdeki durumda zaten 1 tabak pilav yese aynı etki olacakmış. Gebeliğe bağlı şekeri varsa ve diyet ya da insülin kullanımına başlanmazsa ani bebek ölümleri, erken doğum, gebelik sonrası kalıcı diyabet hastalığı riski çok daha yüksek.

miray_aden herkesin kendi kararı tabikide kimseye zorla yaptır diyemeyiz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸

Alparslanveannesi27 gereksiz pahalı 350₺ ödemiştim aylar önce. Şimdi kaçtır Allah bilir.devlette yaptır bence

TheMuhtesem teşekkür ederim canim işte hiçbir sorun yoktu ansızın oldu bizde çok şaşırdık yicek ekmeği yokmuş herşey bjr bahane Allah’tan

Kızlar çok teşekkür ederim yaptırmaya karar verdim bu hafta içinde gidip yaptırcam bugün kontrolümüz var gidip bir kez daha detaylı konuşup tereddütlerime cevap bulayım düşüncelerinizi paylaştığınız için hepiniz sağolun🙏🌼