Eao2609 Sami güngöre gidiyorum ücretleri arttı ama baya iyi bi doktor serklaj oldum o fark etmeseydi servikal uzunluğun kısaldığını şimdi bebeğimi kaybetmiştim tam zamanında attı dikişi güven veriyo bayağı muayenesi 615 oldu sanırım 😬
Mutluemos Sevval0308 iş nedeniyle kebandayiz eşim doğma büyüme malatyali elazığı zerre bilmiyor bildiği de hep güme gidiyor zaten o yüzden beni doğum için anneme getirdi ya 😂😂 yolları cikaramam diyor
ardenmommy Mutluemos kız ablan niye küsüyo sana hastaneyi o mu ödüyo sanki 😂 buna küsülür mü şimdi 🤦🏼♀️ Şunu idrak edemiyorlar her anne kendi bebeği için en doğrusunu düşünür. Sen böyle uygun görmüşsün kime nee😂
Mutluemos ardenmommy eşimin ailesi bayağı cimri ablam da sanıyor ki onlar bırakmıyor yer mi Anadolu çocuğu banane onlardan benim kendi şahsi fikrim böyle 36 hafta özel takipliydim son 2 hafta da devlet hastanesi 😂
ardenmommy Mutluemos kız bu kayınbabalar hep mi cimri olur😂😂😂 allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah 🫶
Pofudukkbulutt Bebegim23 hastanede ultrason kağıdı vermiyorlar siz ekranı mı çekiyorsunuz bu arada memnun musunuz