Mutluemos aşkım aslında bütün doktorların öyle suriyeli hastası çok zırt pırt doğurdukları için🤦🏼♀️ Peki ben sana bir şey anlatayım. Benim böbreklerim hep sıkıntılıydı tamam mı mutlaka her ay kum dökerim😂 bi gün sancılandı yine necati beyle görüştüm acilden giriş yap dedi. Bende gittim acilde emin bey görevli. Bana dedi ki boşuna burda yer kaplama polikliniğe çık.. sonra dedim ki ben napiyim ki poliklinikte ürolojiye git burda işin yok dedi bebeğe bile bakmadı belki böbreğim değildi? Sonra bende necati hocama çıktım kendisi orda ultrasonla baktı bana reçete yazarak geri acile gönderdi bunu göster sana ağrı kesici yapsınlar dedi. Bende geri acile indim emin hocaya gösterdim ne yapalım şimdi seni yatıralım mı diye birde dalga geçti. Sonra da dedi ki sen niye beni şikayet eder gibi gittin hocaya söyledin dedim ki siz dediniz polikliniğe çık diye ben öyle bir şey söylemedim diyip beni yalancı çıkardı bu defa da. Ha bide ağrıdan iki büklümlüm yani bunlar yaşanırken. Sonra bana ağrı kesici serum yaptılar. Damaryolunu çıkarsın diye hemşireye gittim emin hocayla aynı odadaydılar ve dönüp dedi ki her şeyini hocan yapıyor bunu da hocan çıkarsın. Kendisi nefretim o yüzden acile gidecek olsam arayıp soruyorum özellikle o adam varsa gitmiyorum. Sana iyi günü denk gelmiş belki de