Babyy001 Veybil yaaa allahım çok güzel şeyler duyuyorum inşallah vardır 🥹 kuruma çizgisi bu markada çıkmıyor diye biliyorum o yüzden biraz heyecan yaptım
Yrnaltnkalp Bencede net çıkmış var gibi bebiş bende aynı testten yapmıştım böyle gözükmüştü adetime de 5 gün vardı 🥰
Babyy001 Yrnaltnkalp ben regl oldum bitti hatta biraz lekelenme sürdü bitikten 1 hafta sonra bugün yani tekrar leke geldi o yüzden yaptım testi
Babyy001 SemaNuuurrr o duyguları çok iyi biliyorum sürekli ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor zamanlar geçirdim sizlere çok dua ediyorum
EbrKzlky Babyy001 ben ilk yaptığımda silik çizgiyi net görmüştüm ama ertesi gün test yaptığımda daha az silik çıkmıştı bi kaç gün hep silik çıktı bazıları belirsizdi hatta sonra zaman geçtikçe koyulaştı.. gölge görmen bile iyi 😍
Veybil Babyy001 canım benimkide daha yeni 6 haftalık aynı 2.çzigi silikti kan testi yaptım çıktı ama daha 2 3 haftalık ancaydı 😂
Babyy001 FKRKS29 test bozuk bence diğer testtim de idrar damlattığım yer yaş bu kuru felan çizgide yok sinirlendim şimdi ya ne güzel heveslenmiştim sabah kan veriyim en iyisi
FKRKS29 Babyy001 erkenc gebelik testi midi buda , tabikide en garantisi güzel haberlerinizi bekliyoruz
Babyy001 FKRKS29 evet aynı marka bu yaptığımı galiba biraz yanlış yaptım bir damla idrar damlattım o yüzden mi olmadı anlamadım
Meneksem Benimde böyle olmuştu geçen ay hatta ikinci çizgi daha koyuydu sonra kanda negatif çıktı inşallah hamilesindir
Babyy001 Meneksem şimdiye kadar bende çok yaşadım ama bu marka testte hiç kuruma çizgisi yalancı pozitif görmedim hatta bir çok doktor bu markayı önerdi doğruluk açısından ama bilemedim inşallah vardır