Babyy001 Post açmadan önce yapmıştım böyle dağınık gibi çıkmıştı ama gölge gördüm sandım su damlattım kuruma çizgisi mi diye şuan baya çizg görüyorum kuruma çizgisi olma ihtimali var mı ben bu testte hiç karşılaşmadım da
Babyy001 EbrKzlky 5 dakika içinde alttakiydi gölge görür gibi oldum su damlattım eşim gelince evden çıktım çekmeceye atmıştım şimdi görünce şok oldum
Oglmhrsym Babyy001 erken gebelik testinde kuruma çizgisi olmaz canım bariz pembe bir çizgi var testinde benim testimde böyleydi ❤️
FKRKS29 Ya ilk resimde pozitif gözüküyor ama Bi daha deneyin bende insAllah hayırlısı ile vardır 🥰🥰🥰🥰🥰 aynı marka ile böyle silik cizgi ogrenmstm🥰
Babyy001 FKRKS29 tekrar yaptım daha 1 dakika olmadı gölge gibi görüyorum yaa çok dua ettim inşallah bu sefer vardır
Babyy001 EbrKzlky son testimi şimdi tekrar yaptım bakalım ne olacak gölge görüyorum sanki 1 dakika olmadı henüz
EbrKzlky Babyy001 ben ilk yaptığımda silik çizgiyi net görmüştüm ama ertesi gün test yaptığımda daha az silik çıkmıştı bi kaç gün hep silik çıktı bazıları belirsizdi hatta sonra zaman geçtikçe koyulaştı.. gölge görmen bile iyi 😍