Babyy001 FKRKS29 evet aynı marka bu yaptığımı galiba biraz yanlış yaptım bir damla idrar damlattım o yüzden mi olmadı anlamadım
FKRKS29 Babyy001 anladım normal De ben temiz Bi kapa idrar yapıp içine batiriyodum 5 10 saniye bekletip cikarmistim daha iyi olmuştu ama olsun , yok silik cizgi öyle böyle demektense kan en iyisi ❤️🥰🥰
Mavilisa Babyy001 evet yeterli süre yani 10 sn bekletmen gerekiyor idrarı, yoksa ikinci çizgi çıkabiliyor garip bir şekilde 🤷♀️ benim mart ayında başıma geldi bu, 5 sn falan tutmustum pozitif çıkmıştı, akşamında tekrar yaptım negatifti.
Babyy001 Meneksem şimdiye kadar bende çok yaşadım ama bu marka testte hiç kuruma çizgisi yalancı pozitif görmedim hatta bir çok doktor bu markayı önerdi doğruluk açısından ama bilemedim inşallah vardır
Meneksem Babyy001 İnşallah hamilesindir 🙏 bana da dua edin kızlar inşallah bu ay olur hayırlıysa tabi
Babyy001 Meneksem inşallah çok teşekkür ederim ☺️ isteyen herkese nasip etsin inşallah ama galiba yok benimde
Babyy001 FKRKS29 test yaptım varmış bir daha çıkmadı sanki hiç kamerada gözükmüyor atsamda doktoruma sordum bekle biraz dedi
Babyy001 Mavilisa yok o silik çıkanı doğru yaptım diğer olan varya ıslanmamış bile afedersiniz ama doktorum biraz daha bekle dedi 🥹
Melekilgn Babyy001 benimde 2. Resimdeki gibi olmuştu ilk denemede tekrar test yap sabah ilk idrarla 5 dk içinde çok silikte olsa çizgi belirirse hemen kan ver canim acilde kan verdim 1 saat içinde öğrendim üstelik adetime 5 gün vardı ☺️
Melekilgn Babyy001 çok merak ediyorsan ver bence acile gittim ilaç kullanıyorum dedim sanırım gebeyim şüphem var dedim gebelik varsa ilaç kullanmayi bırakayım dedim hemen kan testi yaptırdılar 😁
Babyy001 Veybil yaa çok yoruldum negatif görmekten dünde öylesine yapmış olmak İçin yaptım lekelenme olunca zaten yokta yapmadım demeyim dedim kendi kendime eşime de söylemedim önce çok kez yanıldık
Tgcccc Babyy001 ilkk 5 dk içinde silik çizgi varsa hamilesindir cnm bende öyle öğrenmiştim cunku ama 5 dk dan sonra bakmana gerek yok
Babyy001 Tgcccc eczacıyı aradım 40 dakika bu testlerin süresi dedi ama ben yapar yapmaz bıraktım evden çıktım ne kadar zamanda çıktı hiç bir fikrim yok sadece gölge gördüm damlatınca
Babyy001 Ebru-29 ilk defa yapmadım testi kız yapma böyle😂 eczanedeki abla daldırma 10 saniye kadar da beklesen yanlış sonuç veriyormuş bazı testler dedi o yüzden damlattım o işaretli yere😂😂