• Doğum
  • Normal istiyordum ama sezeryan olacağım🥲sezeryan olanlar buraya

Bugün çatı muayenem vardı. Çatımın dar olduğunu ve sezeryan olmam gerektiğini söyledi doktorum. Haftaya bugün e tarih aldık. Sezeryandan korkuyorum. Sezeryan olanlar süreç nasıl işliyor? Çok ağrı oluyor mu ameliyat sonrası 🤔

Sltncnz ben de hep normal istedim tansiyondan dolayı zorunlu sezeryan oldum ama korkma ben çok korkuyordum son zamanlar o stresten bebeğime kavuşacağıma bile sevinemiyordum asla korktuğum gibi olmadı 🥲

Bence bu bir mazeret gibi görüyorum
      Bazen doktorlarda çatın dar sezeryan ol diyorlar bizlerde mecbur kalıyoruz ,
      Halbuki bilmiyoruz ki belkide cok rahat normal doğum yapacağız , zamanında annelerimiz ananelerimize böyle diyen doktorlar yoktu , bence sezeryandan önce normal doğum denenmeli olmuyorsa sezeryan olmalı ,bende bir sezeryan doğurmuş olarak böyle düşünüyorum

Bende sezeryan oldum gayet rahat geçti hiç korkmayın, korkulan kadar olmuyor yanı insan bilmediği için korkuyor

ben doğum yapalı 3. hafta oldu bende ilk çocuğum sezeryan doğuma girerken ağlayarak girdim ama sadece hafif ağrı oluyor gerçekten artık herşeyin çözümü var korkulacak hiçbirşey yok o ufak ağrıları bile bebeği gördükten sonra kendi ağrılarını unutuyorsun mutluluktan sağlıkla gelsin inşallah minik kuş🥹💙👼🏼☺️☺️🥰

Mesuthan bana seçenek sundu zaten. Deneyelim istersen dedi hemoroid de olunca çok zorlamak istemedim.

Sltncnz bu tamamen senin vücudun ve acı esiginle alakalı canım. Ama ağrı kesici zaten sık sık veriyorlar bı oturup kalkarken ve otururken bir kaç gün acın oluyor haliyle o da normal dayanilmicak bişey değil canim

Sltncnz Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Sltncnz kendi tercihiniz ise doğrudur rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insallah 🥰

Mesuthan heleki özel hastaneler direk sezeryana yönlendiriyor bir bahane bulup daha pahalı diye. Para için insanların anneliğini bile kullanıyorlar. Başka bi doktora daha gidilebilir

2.ciyi de sezaryen istiyorum şuan 2 aylık geleyim sadece hala sezaryen yeri kaşınma oluyor

Sltncnz ilk gebeliğimde bende normal istiyordum ama nasip olmadı Spinal anestezi ile sezeryan oldu mecbur. Dayanılmaz bir ağrım olmadı çok şükür ne başım ağrıdı ne belim. Her gün bir fincan kahve ve bittter çikolat tüketmemi söylemişlerdi baş ağrısı olmasın diye benim için ödül gibi bir şey bu tabi :)
                  Önemli olan sağlıkla gelmeleri. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Mesuthan sezeryandan sonra dikiş yeriniz çok ağrıdı acıdı mi ağır fln kaldırınca skinti olabiliyor diye duydum da ben de doğum yapicam acaba sezeryan mi istesem diyorum ilk doğumumda normal yaptım 3 gün yoğun bakımda doğum sancısıyla bekledim skintili geçirdim şimdi normalden korkuyorum ama çalışan biriyim ağır bı işte çalışıyorum doğum iznim bitince ağır ise vs girdiğimde sorun yasar miyim diyede sezeryandan korkuyorum kararsızım bilgilendirirmisiniz bu konuda bilginiz varsa 🙏