Adanada kadın doğum doktorları
Istanbuprag yaa öyle mi çok iyi bence bende en kısa zamanda gitmek istiyorum teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Kubra_2023
Ben Ceyhan da devlet hastanesinde oldum normal dikişti geçen yıl
Ben 2014 de Avrupa. Hospital da doğum yaptım 2019 da tekrar Avrupa hospital da yaptım ve aynı doktorum oradaymış normal doğum olmasına rağmen çok rahat hissediyorum kendimi o rahatlığı veriyor d.ç d.r Adnan inan çok sevindim gene oradaymış sizi korkutmak istemem ama 2019 dayken Yenişehir’e gitmiştik kızım biraz rahatsızdı. Hafif sancım vardı ve beni 32 haftalıklen yatış verdiler ben şok yok 2 cm açılma varmış bebek ters dönmüş Yemek de vermediler 4 gün yattım. Orda doğuracakları görünce. Psikolojim bozuldu. Suni sancıyla bağıranmı dersiniz Doğumda bağıranmı dersiniz ilk defa doğumdan bu kadar korktum ağladım 2. . Olmasına rağmen eşimi aradı geliyorum doktoruna gidecez diye imza attık kendi isteğimle çıkıyorum diye doktorum ne ters dönmesi ne doğumu. Ne açılması dedi ve ben 40 . Haftada Avrupa hospital da doğurdum üstelik doktorum 4cm açılmada eve gönderdi beni gece bile beni arayabilirsin dikkatli ol diye enteresan olan sancı var ama Açılma yok normal sancıyla o yüzden suni sancı verdiler ama Allah razı olsun gerçekten doktorumdan ben yeni şehirde çok korkunca cesaret verdi
bebis001 Fatma Ersöz bozkurt hayır fiyatta direk 8 bin dedi indirim olur mu ki sormadık direk kağıda 8bin+750ozel oda dedi
Candan_13 istiklal tıp merkezi haluk ballı
Candan_13 suslemeli ve süslemesiz diye paket war galiba wip odalarda suslemesiz 750 susleme olursa 1000 tl dediler
Busraikra yaaa Süslemede bahsetmediler yoksa kabul ederdim 250 TL fazla vererek