Busraikra açıkçası ben İlk doğumumu Medline da yaptım çok güzeldi prenses gibi doğum yaptım açıkçası ilgi alaka hemşire falan o yüzdende istedim odayı belki farklı olur diye

Candan_13 bende pazartesi sabah 6 da hastanede olcam dogum icin bende ozel oda istedgimi soyliycem bakaljm nasil

Candan_13 Öncelikle bende aynı hastanede doğum yapıcam doğum ücretinde indirim yaptılar mı acaba ?

Istanbuprag gebe okulu hakkında bilgi verir misiniz? Bende başlamak istiyorum haftanın kaç günü gidiliyor ücret istiyorlar mı vs.

Nezbe benim bildiğim de kim nobetciyse o yaptieiyo şehir de de bütün devlet hastanelerinde de ama en iyisi şehir mis bana bir çok kişi tavsiye eti

Adenks Adana şehir Hastahanesi’nde Kadın doğum kayıt bölümünün arkasında kapısının üzerinde Gebe Okulu yazan bir oda var. Orada ilgili hemşire ayrıntılı bilgi verip randevu oluşturuyor. Tamamen ücretsiz. Fizik tedavi binasının 2. Katında eğitim veriliyor. Kocaman bir odada, pilates matı, pilates topu, gerekli spor aletleri, sandalyelerde sırt minderleriyle çok güzel döşenmiş. Sırayla hastahanenin diyetisyeni, fizyoterapisti, psikoloğu, ebe hemşiresi ve gönüllü stajyer hem sunum yapıyor hem de sohbet ederek sorularınızı cevaplıyor. Toplam 3 kur var. 1. Kurda hamilelik sürecinde beslenme, egzersiz, ruh hali kontrolü, aylara göre aşı ve test zamanları gibi gerekli bilgilendirme yapıldı ve fizypterapist eşliğinde egzersizleri uyguladık. Hamileliğin 28. Haftası ve sonrası 2. Kur’da isterseniz yanınızda eşinizle veya doğum hazırlığında yanınızda olacak kişiyle doğum süreci eğitimine katılıyorsunuz. Bu eğitimin hemen ardından 3. Kur’da ise lohusa dönemi için bilgi veriliyor. Ben 1e gittim, 2 için sabırsızlanıyorum. Çok sıcakkanlı herkes. İnternette doğumhane ve oda gezisi de yaptıklarını okudum ama sormamıştım. Bu gidişimde onu da sorucam. Sözün özü kesinlikle tavsiye ederim. Çok az kişi biliyor ama bence yayılmalı bu imkân. Sağlıkla kavuşun yavrunuzla birbirinize inşallah.

Adenks bu arada farklı haftalarda toplam 3 defa gidiliyor. Her kur 3-4 saat sürüyor.

Şehir hastanesi ya da diğer devlet hastanelerinde sezeryan olursa estetik dikiş mi yapılıyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Nezbe Fikriye ışıl adıgüzel. Bu doktora muayene oldum aşırı memnun kaldım randevu bulmak epey zor ama çok iyi birisi tavsiye ederim. Atalay göksel için de iyi diyorlar randevu aldım fakat gitmedim henüz. doğumda arkadaşların dediği gibi ebeler yaptırıyor nöbetçi doktor gerekirse müdahale ediyor ben kızımda özelde doğum yaptığım halde yine bu şekilde oldu benim doktorum geldi fakat son zaman geldi ondan önce hep ebeler ilgilendi

Nezbe ay bende şuan o durumdayım doğumuma çok var her gitmeme 100 200 zam yapıyorlar şehir hastanesinde doktor arıyorum

Istanbuprag yaa öyle mi çok iyi bence bende en kısa zamanda gitmek istiyorum teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Ben 2014 de Avrupa. Hospital da doğum yaptım 2019 da tekrar Avrupa hospital da yaptım ve aynı doktorum oradaymış normal doğum olmasına rağmen çok rahat hissediyorum kendimi o rahatlığı veriyor d.ç d.r Adnan inan çok sevindim gene oradaymış sizi korkutmak istemem ama 2019 dayken Yenişehir’e gitmiştik kızım biraz rahatsızdı. Hafif sancım vardı ve beni 32 haftalıklen yatış verdiler ben şok yok 2 cm açılma varmış bebek ters dönmüş Yemek de vermediler 4 gün yattım. Orda doğuracakları görünce. Psikolojim bozuldu. Suni sancıyla bağıranmı dersiniz Doğumda bağıranmı dersiniz ilk defa doğumdan bu kadar korktum ağladım 2. . Olmasına rağmen eşimi aradı geliyorum doktoruna gidecez diye imza attık kendi isteğimle çıkıyorum diye doktorum ne ters dönmesi ne doğumu. Ne açılması dedi ve ben 40 . Haftada Avrupa hospital da doğurdum üstelik doktorum 4cm açılmada eve gönderdi beni gece bile beni arayabilirsin dikkatli ol diye enteresan olan sancı var ama Açılma yok normal sancıyla o yüzden suni sancı verdiler ama Allah razı olsun gerçekten doktorumdan ben yeni şehirde çok korkunca cesaret verdi

bebis001 Fatma Ersöz bozkurt hayır fiyatta direk 8 bin dedi indirim olur mu ki sormadık direk kağıda 8bin+750ozel oda dedi

Candan_13 suslemeli ve süslemesiz diye paket war galiba wip odalarda suslemesiz 750 susleme olursa 1000 tl dediler

Busraikra yaaa Süslemede bahsetmediler yoksa kabul ederdim 250 TL fazla vererek