Arkadaşlar meraba,Bn adanada oturuyorum normalde özele gidiyordum doğumlar im için ama maalesef ki doğum ücretleri fırlamış gücümüz yetmiyor o yüzden sizden ricam.Adana şehir hastanesinde önereceğiz Kadın doğum doktoru var mi.

Adanadayım ama özele gidiyorum canım inşallah yardımcı olan olur üste kalsın 🤍

Nezbe hayatım Şehir hastanesi nde herhangi bir kadın doğum doktoruna aslında gidebilirsin doktorlar genel olarak iyi ama senin göründüğün kadın doğum doktoru doğumunu yaptırmıyor ya o gün nöbetçi hangi doktor varsa doğumunu gerçekleştiriyor

Gamzegll inan canm herkes bana bunu diyor ama bnde hani gününden önce bir anda olanlar için öyle olduğunu düşünüyordum.. Bi doktora güvenip gitmek çok önemli yaaaaa

Nezbe valla gün gectikce herşey pahalanıyor en son bizim hastanenin dogumu 10000 bindi şimdi ne kadar oldu bilmiyorum muane ücretide 500 oldu bende düşündüm devlete gitmeyi ama dogumda hangi doktur nobetci ise o yaptırıyormuş ya kafamı karıştırdı şimdilik devam etmeye karar verdim özele

Nezbe valla mecbur devam ediyorum ben özele güvende hissetmem gerek rahat hissetmek gerek

Gamzegll normal doğum mu yaptınız doğumu doktorlar mı yaptırıyor ebeler mi ilgi nasıldı bende şehiri düşünüyorum ama bugün çok talihsiz bir olay yaşadım bir doktor bana rapor çıkarmadı kullandığım bir iğne için mağdur oldum şehir hastanesinden de korkar oldum bu sefer

Candan_13 bnde ona gidiyordum bna da 8 bin dedi doktor ama bu değişir pahalı da olabilir dedi.Biz fiyati başta konuşmak istedik

Ebrar27 zamlı fiyatı ben ilk ay gittiğimde muayene 300 tlydi doğumda 6 bindi 7 ay da 200 TL muayeneye 2 binde doğuma geldi

Ben Şehir’le başladım Eren Haytoğlu’ndan randevu kovalayarak devamlı ona gidiyorum. Gebe okuluna da yazıldım Şehir’in. İnanın harika. Çok faydalı. Sağlık ocağındaki ebe hemşiremiz 3 yıl Şehir’de görev yapmış, ona da sordum doğum için. Çok temizdir ve ilgililerdir dedi. Doğumda ebe ve asistan olur, nöbetçi doktor acil bir durumda müdahale eder dedi. Benim için yeterli. Zaten devlette normal doğum için zorlarlar sonra çok mecbur kalınırsa sezeryana döner. Ben 6. Ayımdayım, aklıma da çok yattığı için kısmetse Şehir’de doğuracağım. Gebe okulunu da çok tavsiye ederim. Çünkü hem doğum ve sonrası ile ilgili detaylı bilgi veriliyor hem de oradaki ebe hemşirelerden biri doğumunuza denk gelirse önceden sizi tanıdığı için daha ihtiyatlı olacaklardır. Hayırlısıyla ve kolaylıkla doğumunuz gerçekleşsin dilerim.