11 haftalık hamileyim bugün yemektir temizliktir bittim ... Rahmimde ve kasıklarımlarımda çok ağrı var kalçamada yer yer vuruyor sizce neden birsey olur mu 😕
    Sevim43 olmaz canım yorulmuşsun ondandır bende 13+2 tim kanamayla gittim yeni geldim bisey çıkmadı bebeğim iyiydi ama kanamanın sebebi belli değil çok korktum sadece düşük tehlikem var 😞 rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
      Berfin2626 canım çok geçmiş olsun amin amin 🤲🏼 İnsan korkuyor çok hayırlısı ile kollarımıza alalım inşallah 😌 ilk hamilelikte 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum çok korkuyorum sürekli 😕
        Sevim43 kıyamam ya 😞 benim bir tane kızım var bu ikinci ondada bu sıkıntıları fazlasıyla yaşadım kollarım mosmor çıkıyordum hastaneden erken doğdu ama sağlıklıydı rabbim sana bağışlasın inşallah miniğini ♥️
          Berfin2626 amin inşallah canım Rabbim cümlemizin evlatlarını bağışlasın nolursın bol bol dua et 😕 nasipse haftaya Cumartesi kontrole gitçez ense kalınlığı için yemin ederim şimdiden ölüp ölüp diriliyorum 🙈
            Sevim43 bugün ki aynı ben 😁 bir de işe gittim ben 😁 ya zaten hep halsizim kolum kalkmıyor bugün kızdım artık kendime zorlaya zorlaya yaptım ama baya kaşıklarıma belime vurdu. Cuma günü benimde ikili taramam var inşallah iyi sonuçlar alırız 😇
              Cansn bende çok dinamik hissediyorum kendimi uykum var ama herşey yapasım var :))) Ay inşallah iyi haberler alırız canım 🤲🏼 Rabbim korusun evlatlarımızı .. hep gitmek istiyorum hastaneye hep merak çok fena 😁
                Sevim43 valla dokunmasalar ne yemek yerim ne kalkarım öyle ağırım 😁 ki normalde geç uyandığım günler üzülürdüm günü kaçırıyorum diye 😁 benim iki gündür alt karnım baya sertleşti dokununca portakal gibi hissediyorum 😍 o yüzden bir an önce cuma olsun istiyorum tekrar görmek için 💃🏼
                Bende 11 haftalık hamileyim başından beri yorulunca kalça ağrısı ve bacaga vuran bir ağrı oluyor bazen yataktan kalkamiyorum tutulup kalıyor ama doktor çocuğun sağlıklı olduğunu söyledi çok şükür
                Sevim43 tabikide ederim bebeğim bende öyle oldum bir pürüz çıkmaz korkma bebeğim 🙏😍 dualarım Seninle 🤲
                Sevim43 ne kadar surede hamile kaldiniz acaba ? Umarim rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip eder 🙏🏻