Kızlar selam çok tedirgin olduğum için soruyorum. 4+5 haftalık gebeyim çok yeni öğrendim ve dün lekelenmem oldu doktorum yerleşme kanaması kesede kanama yok her ihtimale karşı progestan 200 mg vermiş ama kullanıp kullanmama arasında çok kararsızım bi zararı olurmu acaba mg yüksek geldi bana biraz :(
Progestan 200 mg
2512tugbaclk doktoruna güvenmiyorsan kullanma
Doktorun sana ya da bebeğine karşı bi kastı var zaten o yüzden vermiştir
Hey allahım
2512tugbaclk doktor verdiyse kullanacaksınız tabiiki de. Ben de kullandım 10.haftaya kadar. Endişelerinizden kurtulursunuz
- Haftadan doğuma kadar kullandım doktorun yazdıysa neden sorguluyorsun ki ? Güvenmiyorsan doktora gitme oldu bitti
2512tugbaclk tabiki kullanmalısın bende şuan 37 haftadayım 35 de kanamam olduğu için erken doğum riskinden dolayı vermişti ve günde 3 kere fitil olarak kullandım bugüne kadar bugün kontrole gittiğimde artık bırakmam gerektiğini doğumu bekleyeceğimizi söyledi
2512tugbaclk benim 9. Haftamda kesede kanamam vardı 14. Haftaya kadar kullandım. Şu an 33 haftalığım 2 hafta önce bebeğim aşağıda olduğu için karın ağrım oluyrodu tekrardan yazdı şu an yine kullanıyorum. Progestan bebeğin tutunmasını sağlıyor.
2512tugbaclk doğuma kadar kullananlar var zararı yok aksine faydası var. Doktora güvenme değilde annelik psikolojisi ile endişe duyuyorsunuz anlıyorum. Ama bir doktora güvenip kendi kendinize kararlar vermemeniz daha iyi olur. Süreç uzun ve zorlu. Her ilaçta şüpheye düşerseniz işiniz zor
Benim 12.haftaya kadar sebepsiz kanamam oldu 28 haftalik gebeyim hala tedbiren kullaniyorum herhangi bi olumsuzlugu onlemek icin o ilac dusuk vs doktorunuz dediyse kullanin
2512tugbaclk kullan doktorun ne dediyse benimde lekelenmelerim oldu bende sabah öle akşam fitil seklinde attım hala kullaniyoeum zararı olmaz progestanin
2512tugbaclk 200 mg mi size yüksek geldi? Progestan bence mucizevi bir ilaç ben doktorum birşeyi ongormusse üstüne laf söylemem zaten daha fazla şey bilsem doktora gitmezdim. Size de geçmiş olsun bence evldiniz için kullanın ve kuruntularinizdan biran önce kurtulun yoksa geçmez ne 9 ay ne bir omur.
Aise44 teşekkür ederim beni anlatan tek yorum olmuş insanların birbirini anlaması ne kadar güzel 🙏🏻
2512tugbaclk ben 6 aydır hergün kullanıyorum son 4 aydır günde 3 kez kullanıyorum 🤦🏻♀️
2512tugbaclk benimde bu gün 4+5 bana da progestan verdi 200 mg sabah akşam 😓
2512tugbaclk canım haftamız aynıymış seninle bende günlerdir neler çekiyorum kanamadan dolayı Allah yardımcın olsun aynı ilacı yazdı bana doktor günde 2 idi şimdi 4 e çıkardı ekstra bir de iğnesini vurunuyorum 2 doz bir tehlikesi yok kullanabilirsin ama kesinlikle vajinal kullan. İlk başta bende doktora güvenemeyip ağız yoluyla aldım feci şekilde baş dönmesi ve halsizlik yapıyor hastaneye zor attım kendimi. Ağız yoluyla alma kesinlikle. Geçmiş olsun 💐
2512tugbaclk ben de başından beri kullanıyorum. Bir zararı yok aksine faydası var dedi doktor
10+4 hamileğim Benimde miyomdan dolayı kanamam var 200 mg progestanı fitil olarak verdi 100 mg var onu ağızdan alıyorum ve de iğnesini kullanıyorum. Doktorunla görüşüp fitil olarak da kullanabilirsin
- Düzenlendi
2512tugbaclk benim de kanama oldugu icin vermisti doktor . O ilac zaten bebek dusmemesi icin veriliyor bebegin icin kullan
Mervikk evet baş dönmesi çok yapıyor ama ben faydasını gördüm bugün daha iyi sanki durdu gibi