Gullll2505 Nisn23 Ayn tabiki öyle bebek nasıl gelmek isterse öyle gelir ilk defa böyle bisey duydum cidden ve bunu koca hastanenin sahibi demet hanımın demesi garip bence de var bi hayir umarım çok güzel bir doğumun olur sağlıkla alırsın bebeğini kucağına cinsiyeti ne bu arada😊
Nisn23 Gullll2505 evet çokk doğru dediğiniz. Aminn insallah cok sağolun 🌺🥰 erkek 😅 bir tek bu konuda demet hanımla aynı düşünüyoruz. Detaylıda da erkek denmişti. Yoksa bi anlık onda da tereddüt edecektim
Nisn23 Humannrle Yok illa bi kulp bulup söyleyecek ya ondan aynı haftada olup baska bebeklerin boyu kilosuna bakiyorum ortalamayla aynı hatta kilosu iyi bile.😅evet hemfikirim bu konuda da. Ama maalesef eşim çok takıntılı erkek doktor konusunda yoksa gerçekten iki doktor da çok iyi. Ben ona takipli olmadığım halde tahlil sonuçlarıma bakmıştı normal muayene gibi ilgilenmişti.
Nisn23 Gullll2505 evettt herkesten erkek duyuyorum hep.😅 erkek senesine denk geldik galiba. Eşime kalsa hiç istekli değil herkes isterki 1 kızım 1 oglum olsun🥲 sizin bebisin cinsiyeti ne 🥰
Gullll2505 Nisn23 Benim de erkek evet arkadaşlarımın 3 u erkek 1 i kiz sadece haftaya da eltimi ogrenicez onunda 1 kızı var baklm heycanliyiz kiz çocuğu iyi ya ama insan ikisini de tatmak istiyo inşallah benim de ikinci kiz olur hayırlısıyla 🥰
Htckrkyl Nisn23 torpilim yoktu 35 haftalık erken doğum yaptım aksine sıkıntılı bı süreçti aka insaflı ebelere denk geldim diyilebilir de doğum odalari tek kişilik yani
Nisn23 Gullll2505 yaa hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim herkese gönlündekini nasip etsin sağlıcakla🤲🥰
Birprensesannesi2525 Doğum su an hala 7900, 1 Ağustos itibariyle 9,900 olacakmış görüştüm ben hasta kayıtla. Herkesin bilgisine.
Burcu0828 Selamün aleyküm Hanımlar benim ikinci gebeliğim ilkini şehir Hastanesi’nde yaptım ve oradaki ebelerin tavır ve tutumlarından genel olarak memnun kalmadım doğum şeklimde sezeryan oldu zaten. Şimdi muayeneyi şehirde hastanesinde doğumu buhara da yapmak istiyorum. Önereceğiniz bayan hekim ismi istiyorum sezeryanda iyi olan tabi tavır ve üslup olarak da :)
nurbeyza1 Htckrkyl merhaba. Ben 34 haftalık gebeyim. Dün servislere bakmak için gittim bir odaya bakmama müsade ettiler ve hep odalarda iki kişi kalıyor dedi oradaki görevli bir kadın. İlk gün tek, ikinci gün kalırsanız mı iki kişi?
Htckrkyl nurbeyza1 ben servise çıktığım zaman bı hasta vardı odada ertesi gün o taburcu oldu bı kaç saat sonra başka bı hasta geldi yani tamamen yoğunluğa bağlı ben enfeksiyondan dolayı 3 gün yattım biri çıkınca yerine başkası geliyor yoğun değilse tek bile kalıyorsunuz