Nisn23 Gullll2505 normalde zaten fatma aydın gibi olmasi lazım benim bildigim bütün özellerde doktorlar iletisim numarasi verir. Ben kızımı da buhara doğurdum ozaman zeynep kamalak vardı numara vermisti herhangibir durumda hemen arayabilirsin demişti. Demet hanımda saldım çayıra mevlam kayıra modu. Benim teyzelerimin boyu en az 175 ve hepsi sezeryan doğurdu. Ablam 150 oda iki oğlunu normal doğurdu hemde iri bebekti ikiside🤷🏻♀️ yani bu durumun boyla değilde bebegin gelişi ve açıklıkla alakali olduğunu düşünüyorum ben. Demet hanımın boyu var diye bizi de eziklemeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. Aminnnn inşallahhh 🤲🌺 çokk sağolun bu arada içim rahatladı 😅 yeni doktorum fatma aydın. Biraz geç oldu ama vardır bunda da bir hayir
Gullll2505 Nisn23 Ayn tabiki öyle bebek nasıl gelmek isterse öyle gelir ilk defa böyle bisey duydum cidden ve bunu koca hastanenin sahibi demet hanımın demesi garip bence de var bi hayir umarım çok güzel bir doğumun olur sağlıkla alırsın bebeğini kucağına cinsiyeti ne bu arada😊
Nisn23 Htckrkyl ya şans meselesi yada torpil. Genelde erzurumda hep böyle işliyor hastane işleri🤷🏻♀️ sizinde şansınıza iyisi denk gelmiş.
Htckrkyl Nisn23 torpilim yoktu 35 haftalık erken doğum yaptım aksine sıkıntılı bı süreçti aka insaflı ebelere denk geldim diyilebilir de doğum odalari tek kişilik yani
Humannrle Nisn23 parayla tezil olmak buna denir Canım peki o bunları sayarken sen sustun mu 🙄 ben de gayet güzel ağzının payını verip kapıyı vurup çıkardım ve asla o hastane de doğum yapıp ona para kazandırmazdım.
Nisn23 Humannrle Ben hiç konuşmadım eşim birde küçük kızım vardı yanımda direkt o lafları duyunca ben zaten çıktım odadan. Durup konuşsam ben iyice sinirlenip bu kez hiç susmayacaktım. Ben hastaneden çıktıktan sonra eşim geldi. Eşime demiş ben kırıcı bir şey demek istemedim yanlış anladı felan filan. Daha neyi nasıl anlayacaksam artık. O hastanede doğurmaya mecburum çünkü doğumdan sonra eşim yanımda kalacak başka kimse yok diğer hastanelerde eşe izin verilmiyor. Yoksa bende istemem kendi paramla hakaret duymayı.🤷🏻♀️
Humannrle Nisn23 o zaman kesinlikle onla doğum yapma canım, ben kızımda Fatma aydına gidiyordum çok iyi anlayışlı güler yüzlü bi doktor ona gidebilirsin yada Muhammet bey var oda çok iyi ona da gidebilirsin 🥰 Allah yardımcın olsun inşallah
Nisn23 Humannrle Kadın ilk başlarda böyle iyi gibi davranıyor sonra bakıyor ki nasıl olsa geliyorlar hep. Sonra istediği gibi davranıyor galiba çözemedim. 🤷🏻♀️ Bebeğin bile boyuna kilosuna taktı. Onunda boyu kısaymış Daha 27 haftalık😅 Kesinlikle zaten ona gitmeyeceğim. Fatma Aydına gitmeyi düşünüyorum bundan sonrasında. Muhammet beye eşimden dolayı gidemem. O yüzden yine en iyisi Fatma hanıma gitmek. Aminn inşallah çok sağolun 🌺🥰
Humannrle Nisn23 takıntılı ya bebeğin boyundan sanane sağlık mı onu de geç 🤦🏼♀️ şahsen ben gebe kalabilirsem Bünyamin bey veya Muhammet beye gideceğim en son Bünyamin beyle görüştüm ama nasip olursa nolur bilemem çünkü bu dünya da resmen kadın kadının düşmano erkekler daha anlayışlı oluyorlar
Nisn23 Humannrle Yok illa bi kulp bulup söyleyecek ya ondan aynı haftada olup baska bebeklerin boyu kilosuna bakiyorum ortalamayla aynı hatta kilosu iyi bile.😅evet hemfikirim bu konuda da. Ama maalesef eşim çok takıntılı erkek doktor konusunda yoksa gerçekten iki doktor da çok iyi. Ben ona takipli olmadığım halde tahlil sonuçlarıma bakmıştı normal muayene gibi ilgilenmişti.
Nisn23 Gullll2505 evet çokk doğru dediğiniz. Aminn insallah cok sağolun 🌺🥰 erkek 😅 bir tek bu konuda demet hanımla aynı düşünüyoruz. Detaylıda da erkek denmişti. Yoksa bi anlık onda da tereddüt edecektim
Nisn23 Gullll2505 evettt herkesten erkek duyuyorum hep.😅 erkek senesine denk geldik galiba. Eşime kalsa hiç istekli değil herkes isterki 1 kızım 1 oglum olsun🥲 sizin bebisin cinsiyeti ne 🥰
Gullll2505 Nisn23 Benim de erkek evet arkadaşlarımın 3 u erkek 1 i kiz sadece haftaya da eltimi ogrenicez onunda 1 kızı var baklm heycanliyiz kiz çocuğu iyi ya ama insan ikisini de tatmak istiyo inşallah benim de ikinci kiz olur hayırlısıyla 🥰
Nisn23 Gullll2505 yaa hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim herkese gönlündekini nasip etsin sağlıcakla🤲🥰
Birprensesannesi2525 Doğum su an hala 7900, 1 Ağustos itibariyle 9,900 olacakmış görüştüm ben hasta kayıtla. Herkesin bilgisine.