Kuzeymiraa guzelanne01_ sizin bileceğiniz iş tabi ama vücudunuza zaman verin arka arkaya çokkk zor olur sizede yazık spinale dayanacaksınız yada deri altı implantları var onlar olabilir 🤔
guzelanne01_ Kuzeymiraa ben arka arkaya yapamam canım zaten🫣kızım 12 yaşında oğlum 13 günlük yeni doğum yaptım Sadece Rabbim verirse 3 çoçuğumu oğlum 2 yaşına gelince düşünebilirim oda 35 yaşımdan önce olması için şuan 29 um☺️sprail olur inşallah
elaweannesi guzelanne01_ 17 de mi doğurdunuz ilk bebeğinizi bide keşke o kadar ara wermeseydiniz ikisi aradında madem 3. Düşünüyordunuz daha iyi olurdu sizin için kısmet tabi
Aysenur-2019 guzelanne01_ bana gebe okulundaki ebe cerezette diye bi hap var emzirirken kullanılıyor aklında olsun demiştidogum kontrol hapıymış doktorunuza sorun yinede
guzelanne01_ Aysenur-2019 40 ımda gidecem gel dedi doktorum soracam ama haptanda tiksindim 8 yıldır kullanıyordum😫
Nur001 Allah’a sığınarak dermişim 😂 En mantıklısı eşin korunması gibi geliyor ben spiral falan korkuyorum hapla da hamile kalan çok var risk alamam 😅
Mutluemos Baharkvsrdag ne yapayım bilmiyorum düşünce içindeyim 😂😂 umarım düşünürken doğum sonrası hamile kalmam 😂🦦😭
agaadfsdqqaa Emzirirken kullanılan doğum kontrol hapı var doktorunuza danışıp ondan kullanın en garantisi
Aslibh guzelanne01_ bi. Cip. Gibi. Bisey var. Canim. Hemen nderi altinan yerlestirilen tam bilmiyorum adini onu. Deneyebilirsin