guzelanne01_ Kızlar nasıl korunma yöntemi olacak,doktorum 40 da gel sprail takarım dedi daha önce denedim şiddetli acımıştı taktıramadım ebede olmuyor dedi hapla korundum yıllarca şimdi emzirme dönemi girdi ne yapcaz
beyzacmvrc guzelanne01_ 40 i çıkmak üzere olanlarin milli derdi 😂😂 Millet doğumdan sonra 6 ay bile adet olamıyor benimki daha 40 im çıkmadan 30 günlükken yetişti 🥴 adet oldum Nasıl korunacağımı.düşünüyorum kara.kara Aylık iğneler varmış eczaneden alıp sağlık ocağında yapılıyormuş Sprial den falan korkarım taktıramam valla zaten kayiyormus Geri çekilme yöntemine de tek başına güven olmaz geri çekilme + bir korunma yöntemi daha şart Bende bekleyeyim surda
Kuzeymiraa guzelanne01_ sizin bileceğiniz iş tabi ama vücudunuza zaman verin arka arkaya çokkk zor olur sizede yazık spinale dayanacaksınız yada deri altı implantları var onlar olabilir 🤔
Fik guzelanne01_ ay Allah’ım bu erkekler de ben de daha doğum yapmadım 1.5 - 2 ay flan kaldı gelmiş bana şimdiden 2. Nin muhabbetini yapıyor dedim dur bir ilkini alalım sağlıkla kucağımıza durumuna bakalım bir 2-3 yaşına gelsin sonra biz duramayız çocuk seviyoruz biliyorsun yaparız diyor 😂 deli mi ne
guzelanne01_ beyzacmvrc yok canım eşime güvenmem ben zaten korunmaz çoçuk istiyor zaten ona göre ne var😳İğne bende ara kanama yaptı canım yaramadı hap kullanıyordum sprailde olmadı bana🦦Çok dertliyim çok🥹
beyzacmvrc guzelanne01_ kız daha yeni dogurmussun hemen ne çocuğuuu Benimkine yapalım desem de 3-5 sene istemez benim doğum sonrası süreç çok zordu ne o hemen cesaret eder ne de ben İnşallah yanlışlıkla da olmaz hemen yine Rabbim bilir en doğru zamanı tabiki. Kaçıncı senin bu
guzelanne01_ beyzacmvrc yok canım eşim 8 kardeş ve doğulu bilirsin onlarda çoçuk sınırı yok🫣🫣 korunmaz yani korunmasınada güvenmem🥹
guzelanne01_ beyzacmvrc benim 2 ci çoçuğum Bende istiyorum 3 ü ama oğlum 2 yaşına gelsin öyle sonrada bağlatıracam zaten bu strese gelemiyorum😅 3 tanede düşüğüm oldu