Fik guzelanne01_ ay Allah’ım bu erkekler de ben de daha doğum yapmadım 1.5 - 2 ay flan kaldı gelmiş bana şimdiden 2. Nin muhabbetini yapıyor dedim dur bir ilkini alalım sağlıkla kucağımıza durumuna bakalım bir 2-3 yaşına gelsin sonra biz duramayız çocuk seviyoruz biliyorsun yaparız diyor 😂 deli mi ne
guzelanne01_ Fik benim eşimde aynı canımm☺️2 tanede İlk evliliğinden var eşimin ,Eski eşi vefat etti 2 de bizim oldu 4 ,2 tane daha istiyor şimdiden😳😳
hulyaca guzelanne01_ prezervatife güvenip hamile kalan ben 😂 onunla bile hamile kaldıysam doğumdan sonra beni anca tüplerin bağlatılması paklar 😂
guzelanne01_ hulyaca ahh canım bende bağlatacamda 35 yaşında olmadan doğurimde ya hamilelik dönemi yoruyor beni Çok zor benim için yoksa doğurmak büyütmek ne varki yardım edenimde Sağolasun fazlasıyla var
hulyaca guzelanne01_ ben bi de uzaktayım ailemden gurbetteyim hep. O yüzden bakım hem bana ait eşim allahtan çok yardıma diyor ama benim çocukların yaşları çok yakın. En büyük kızım eylülde 3 yaşına girecek. Ortanca kızım kasımda 1 yaşına girecek ve benim 3. doğum olacak. Son hamilelik sürpriz oldu ama rabbimden gelen başım üstüne. 3 çocuk da yeterli diye düşünüyorum eşim de aynı fikirde. Yaşım da 32 o yüzden nasipse bağlatırım doğumda 🫠
guzelanne01_ Gulsryzgt ben kullanılmıyor diye biliyorum canım 40 ında gel dedi doktorum bakalım nasıl yönlendirecek beni
Tugrann-annesi0404 guzelanne01_ Ben spiral alcam yine en güveniliri o ve bir defalık uğraşıyorsun sadece
elaweannesi guzelanne01_ 17 de mi doğurdunuz ilk bebeğinizi bide keşke o kadar ara wermeseydiniz ikisi aradında madem 3. Düşünüyordunuz daha iyi olurdu sizin için kısmet tabi
guzelanne01_ elaweannesi aynen canım çok erken anne oldum annelikten korktum açkcası sonrasında kendimi hiç hazır hisssedemedim hamd olsun hazır hissettiğimde oğluşum oldu ara verdiğime aslında pişman değilim ama olsaydı bir an önce biterdi çoçuk meselesi işte🫣3 .cüyü düşüneceğimde aklımın ucundan gelmezdi ☺️