Mucizem4242 Melisaulsu tüm organlarına bakılıyor orada herşeyi daha net belli oluyor sağlık bilgisini orda daha net güzel anlatıyorlar bebeğinin
Mucizem4242 laviniamom01 senin artık kucağına dai almaya günlerine az kalmış gözün aydın canım şimdi den 🥰🤲🏻
laviniamom01 Mucizem4242 az kaldı darısı herkese olsun inşallah kuzum ama belim karnım aşırı ağrıyor yalancı sancı sanırım bunlar
Mucizem4242 Gecemboncugummmm cinsiyetini bize de söylemeyi unutma lütfen kuzum şimdiden hayırlı haberler alman dileğimle , Rabbim gönlüne göre versin 🥰🤲🏻🫶🏻
Gecemboncugummmm Mucizem4242 önceden erkek diye tahmin etmişti bakalım yarın neler duyacağız 🥹 çok teşekkür ederim Amiin insallah. Haber vereceğim 🌸🥲
Mucizem4242 nergismom Rabbim sağ Salim aldırsın kucağına canım benim gözün aydın olsun şimdi den Rabbim ikinizi de korusun kurtarsın kolaylıkla 🥰🤲🏻♥️
Mucizem4242 Minyonz ah bu bebişler canları ne zaman isterse o zaman geliyorlar neyse ki senin az kalmış canım sağ Salim doğsun inşaallah minik paşa.💙🩵🤲🏻🥰
Mucizem4242 Fik oy prenses kocaman olmuş bile hemen günün gelsin doya doya gör sev inşaallah kızını kuzum🩷🤲🏻
Mucizem4242 Kkbbb ah o ödem.🤦🏻♀️ inşaAllah hayırlı haberler ile canım benim , maalesef o ödem yaşanıyor ama olsun miniğinin can sağlığı olsun güzel haberler al hep canım.🥰🤲🏻
Kkbbb Mucizem4242 sende öylee teşekkür ederim:) bugün gittik ama doğum tarihiyle ilgili birşey söylemedi doktor sağlıkla gelsinler:)
Mucizem4242 Mummumlilo maalesef bazen bu durumlar oluyor kuzum ama olsun bak ne güzel sağlıklı haberini almışsın bide sağ Salim hayırlısı ile hayırlı zaman da gelsin kucağına annesi.🥰🤲🏻
Mucizem4242 nurozturk06 oyyy oyyy 39 diyorsun bana çok uzak gibi geliyor o günler 🥺 sağ Salim gelsin dünyaya kucağına minik paşan annesi.🩵💙🤲🏻🥰
nurozturk06 Mucizem4242 Allah razı olsun canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah zaman o kadar çabuk geçiyor ki anlamıyosun şimdi zaman geçmiyor son günler ya🙄😂😂😂
3prensannesiii Bizimde yarın detaylı ultrason günü cinsiyeti erkeğe benziyor dediler bakalım yarın kesinleşecek nasipse 23haftalık olduk
Mucizem4242 3prensannesiii yarın Allah’ın izniyle net öğrenirsin canım Rabbim gönlüne göre versin miniğini.🩵🤲🏻🥰
Nymphadora Mucizem4242 bizde 32+2 olduk normalde doktor 3 haftada bir çağırıyordu kontrole bayram dolayısıyla en uzun ara oldu 🙈 çok merak ediyorum şimdi kilosu boyu ne oldu nasıl durumu 😍😍
Mucizem4242 Nymphadora oy minik baya yol kat etmiş baya yol gelmiş MaşaAllah.🤩 hayırlı haberlerini aldırsın Rabbim canım benim.🤲🏻🥰♥️