Mucizem4242 nurozturk06 oyyy oyyy 39 diyorsun bana çok uzak gibi geliyor o günler 🥺 sağ Salim gelsin dünyaya kucağına minik paşan annesi.🩵💙🤲🏻🥰
Seydoss Kdemir55 yarın ilk defa gideceğim ve ilk hamileliğim stres ve heyecan yaptım teşekkür ederim 🌸
Kdemir55 Seydoss rahat olun bende sizin gibiydim çok tedirgindim ama sonra onu orda küçücük nokta gibi görünce kaygılanmak ne kadar boşmuş diyor insan 🥰🙏 güzel haberlerle inşallah 🙏
Basakhilal Deryackmak bu doktora bağlı. Yengemin de 38. Hafta aldılar gelişimini tamamladığı için bekletilmedi
Mucizem4242 Sinan35eda evinin neşesi yol arkadaşın gelecek demek ki sana canım 🥰 hayırlısı ile inşaallah tez zamanda hayırlı bir günde gelsin kucağına annesi 🤲🏻🥰
Sinan35eda Mucizem4242 amin inşallah gelsin gününde kavusalim bişi sorcam ya sabah bı kalktım ellerim şişmiş zaten tombiktir ellerim ayy şişmiş valla başlıyor ödem benim normalde şişme yoktu ama ellerim ayaklarım şişmiş bugub valla
Seydoss Kdemir55 kese göründü ama bebek görünmedi erken dediler demekki güzel haberler almam için daha zaman var 😊
Mucizem4242 Carpedym MaşaAllah midene şimdi den geçmiş olsun diyeyim canım 🥰🤣 hayırlısı ile hayırlı bir zamanda sağ Salim gelsin dünyaya canım 🤲🏻🥰
Mucizem4242 Medine_yasar05 hayırlı haberler ile gel inşaallah canım bize de haber ver gününü çok heyecanlı zamanlarına gelmişsin gözün aydın olsun şimdi den 🤩🥰♥️
Mummumlilo Benim bugündü farklı bir şehirdeyim bebeğimi merak ettiğim için gittim hiçte memnun kalmadım bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim ya içim rahat😇
Mucizem4242 Mummumlilo maalesef bazen bu durumlar oluyor kuzum ama olsun bak ne güzel sağlıklı haberini almışsın bide sağ Salim hayırlısı ile hayırlı zaman da gelsin kucağına annesi.🥰🤲🏻
Mucizem4242 defneveannesii_ sabahlar olmaz bir türlü hele birde biz gibi haftalardır görmeyen anneye daha zor zaman geçmesi 🥺 hayırlı haberler ile git gel canım benim, sağlıkla gelsin prenses.🩷🤲🏻🥰
defneveannesii_ Mucizem4242 Amiin canım benim,inşallah çok teşekkür ederim💜 Sen de inşallah güzel hayırlı haberlerle git gel minnoşu görmeye🥰 Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize♥️🐣
Mucizem4242 Birkucukmucizem desene artık hep kollarında göreceksin onu 🤩 hayırlısı ile sağ Salim gelsin dünyaya canım.🥰🤲🏻
Mucizem4242 Bsrslr Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim 🤲🏻🥺 hiç stres yapma Allah büyük eminim hep güzel haberler alacaksın ummadığın mutluluk kapıları açılsın hep sana ve evladına 🤲🏻🤲🏻🥰
Mucizem4242 Kdemir55 hayırlısı ile sağ Salim al kucağına kuzum bir ömür en güzel günler sizinle olsun güzel doğumlar diliyorum şimdi den sana.🫶🏻🥰♥️🤲🏻