Seda020921
Adetime yakın bende hamilelik testi olmadığı için ovulasyon testi yaptım böyle çıkmıştı ve hamileydim🤗

Tugcemiss- reglden istisnasız 15 gün öncesi ovülasyon yumurtlama diye biliyorum.

Seda020921 bu yöntemle hamile olduğunu öğrenen anne adayları biliyorum garanti olsun bir erken gebelik testi yapmalısınız

Tesadüf müdür bilmem ama ben böyle öğrenmiştim adetime 3 gün kala ovülasyon testi yaptım sürekli pozitifti sonra gebelik testi regli günümde vee hamile olduğumu öğrendim

Seda020921 Canım alakası varmı yokmu bilmem ama bildiğin yumurtlamissin hemen değerlendir yoksa bile olur insAllah.Ben neredyse 3haftadir test yapıyorum daha yakalayamadım piki.😇

Seda020921 canm ovülasyon günün geçtiyse yani geç olmadıysa. Olabilir ikisinde baya koyu çünkü sen testle kesinleştir bence

Seda020921 ay görmedim bu yorumu yorum yapmıştım çok sevindim adına rabbim sağlıklına kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde olmuyor canım bugün adet günüm gelen giden yok daha bana da dua et lütfen 🤲🏻

Glsm-19 Allahım senın yuzunude guldursun inşallah senınde hayırlı haberlerini bekliyoruzz 😍