.
İçimden geldi ve ovulasyon testi yaptım sizce hamile olma ihtımalim varmı boyle orenen varmı acaba reglime 5 4 gün var inşallah vardır ☹️
Ovulasyon testıyle hamilelik bakarmısınız🥲
Seda020921 ovülaston testi lh ı ölçer.hamilelik testi hcg yi ölçer.anlayamazsın yani
Hamilelik cikmaz bu testte sen gebelik testi alip bak garanti olsun
Prodoctor un erken gebelik testi var en iyi sonucu o veriyor.
Seda020921 yumurtlaman var değerlendir bence
Tugcemiss- reglime 4gün var nasıl olabılır ki
Kiymetcetinel almanyada yoktur o ya
Zeyno19 alcam zatende biraz erken diye
Seda020921 bazı insanlarda adete yakında olabiliyor yumurtlama değişiyor kişiden kişiye bazılarının adet birimine bile oluyor
Seda020921 ben reglme 6gün varken göğüslerim çok acıyor diye gebelik testi yapmak istedim. Yanlışlıkla ovulasyon yapmışım. Bu şekilde çıkmıştı. Ve kan testi verdiğimde gerçekten de hamileydim
Tugcemiss- hamilelik testı yaptım hamileyım☺️
e_blue_sky_a evet bnde hamile oldumu orendım az once
Seda020921 hayırlısı olsun. Ovulasyon testleri çift çizgi çıkıyor hamile olunca kopkoyu
Seda020921
Bende böyle öğrenmiştim bence var ama gebelik testi de yap garanti olsun 😀
Seda020921 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💕
Seda020921
Adetime yakın bende hamilelik testi olmadığı için ovulasyon testi yaptım böyle çıkmıştı ve hamileydim🤗
Tugcemiss- reglden istisnasız 15 gün öncesi ovülasyon yumurtlama diye biliyorum.
Seda020921 bu yöntemle hamile olduğunu öğrenen anne adayları biliyorum garanti olsun bir erken gebelik testi yapmalısınız
Tesadüf müdür bilmem ama ben böyle öğrenmiştim adetime 3 gün kala ovülasyon testi yaptım sürekli pozitifti sonra gebelik testi regli günümde vee hamile olduğumu öğrendim
Znrbzkrt yaptım hamileyımmm😍