Rabissssscee Ne olur rahat olun. Hiçbir sorun olmaz Allah’ın izniyle. Haftanız gayet güzel. Ben de 31+5′te çok az bir lekelenmeyle hastaneye gittim, başka bir sıkıntım yoktu görünürde ama nst’de sancılarım çıktı. Hemen yatış verdiler 2 doz ciğer geliştirici yapıldı, serumlar, ilaçlarla sancı dindirildi. O günden sonra progestan ve nidicard kullanıp haftada iki kez kontrole gittim. Bolca dinlenmem gerekiyordu ama ben hiç dinlenemedim. Eşim üst üste ciddi sağlık sorunları yaşadı, acil ameliyat oldu. Patoloji sonuçlarını bekliyoruz. Çok stresli günlerden geçiyoruz yani. Ona rağmen bugün itibarıyla 37 haftalık olduk şükürler olsun. Artık bebeğim konusunda daha rahatım, istediği zaman gelebilir. Hatta belki onun gelmesi eşimin şifasına vesile olur ☺️ Sizin de içiniz ferah olsun. Ben bu süreçte hep olumlu hikayeler duyup içimi rahatlattım. Sizden çok daha önceki haftalarda doğum yapıp süreçleri çok sağlıklı ilerleyen onlarca kişiye şahit oldum. Bolca dinlenip gönlünüzü ferah tutmaya çalışın. Rabbim evlatlarımızı en hayırlı zamanda sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🐣