Surprizbebek1 Rabissssscee Size de çook geçmiş olsun. Stres bu tür durumların en büyük tetikleyicisi. Rabbim gönüllerimize ferahlık sabır versin. Bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelir de eşlerimize, bize, yuvamıza şifa, enerji, neşe olur inşallah 🥹
Rabissssscee Surprizbebek1 amin amiiinn 😓 bizim baştan beri stresli gidiyordu zaten 8 sene kadar geç olunca… Rabbim hepimizi korktuğumuzdan korusun inşallahh 🙏🏻😓
babyface_ Rabissssscee beni yaratan Rabbım elbet yolumu gösterir tevekkül el ❤️ o bizden daha merhametli hiç korkma koruyacak o 🌺
Masalada Rabissssscee evet biraz var doktor dedi o çok normal dedi minyon olabilir ondan öyle zaten hem benim hemde eşimin tarafında minyon var bide iki haftaya kadar gelişimi geriden gelmesi çok normal miş
1prensesimm Rabissssscee senin bebişinde inşallah canım benim Allah’a sigin ondan başka dostumuz yok onun yazdığı kaderi kimse değiştiremez ama dua kaderi değiştirir ❤️
Rabissssscee 1prensesimm kesinlikle öyle ♥️🤲🏻 sizin bebiş nasıl şimdi? Ne kadarlık oldu? Kaç kilo doğdu şuan kaç kilo minnoş? 😍
1prensesimm Rabissssscee bebeğim çok iyi maşallah 2480 doğdu 100 gram kilo kaybı oldu 23 günlüğüz herşey yolunda 😍hiç merak etme erken doğumun olsa bile senin bebeğinde hızlı topkanir prematüre bebekler çok çabuk toparlanıyor.10 temmuzda sağlık ocağına gidicez kilosunu o zaman ogrenjcez ❤️❤️
Rabissssscee Masalada bizim 4-5 gün bi geriliğimiz var bakalım 12sine tekrar çağırdı doktorumuz. Su ve gerilik çok mu sıkıntılı oranda diye sordum öyle olsa 10 günden daha erken çağırırdım içini ferah tut dedi 😓
babyface_ 1prensesimm entube edilmiş miydi benimde bebeğim kuvozde çıkınca hepsini unuttunuz mu biraz anlatır mısınız rica etsem
1prensesimm babyface_ evet canım solunum sorunu vardı o yüzden kuveze girdi sonra her gün iyiye gidince makinelerden kurtuldu kuvezdeki 4. Gününde onu görmeye gittiğimde uyuyordu hicbiseye bağlı değildi 1 hafta kaldı ben hergun günde 5 kere emzirmeye gidiyordum emiyordu sonra kan alındı temiz çıkınca taburcu oldu hemşirenin bize verdiği kağıtları vardı söylediklerine uyduk şuan çok iyi evimizdeyiz evde ollmamiza rağmen hala gozunun önünde kuvezdeki o hali gitmiyor biraz etkisinde kalıyorsun ama geçiyor sonra onu gördüğün her dakika mutlu oluyorsun Allah evladinizi size bağışlasın insllah sizde tez zamanda kavuşursunuz stresli bı dönem ama geçici ❤️
Nur001 designermoms kaç kilo doğdu acaba bizim de preklamsi ihtmalimiz var inşallah olmaz bu zamana kadar olmadı sürekli tansiyon ölçüyorum kontrol altında tutmak için kan sulandırıcı kullanıyodum bıraktım
designermoms Nur001 bana 6 aydan sonra kan sulandırıcı kullanmak doğru olmaz dedi doktorum dopplerim iyi olmasına rağmen son hafta içeride kilo vermiş 2070 gr doğdu bebeğim
Masalada Rabissssscee yok aşkım yarın kontorulum var kızım çok güçlü çıktı doktorlara kalsaydı ben 33 haftalıkken Beni ameliyat edecekler bebek yaşamaz dediler suyun az Bebek’te gerilik var dediler ben hiç pes etmedim istemedim asla benim bebeğim çok güçlü çünkü yani şu an 38’e yetiştim ben diyordum ki Allah’ım beni 36’ya çıkar yeter dua ediyordum sürekli yani çok zor günler yaşadım hayat hikayemi dinleseniz ilk gebeliğim çok kötü şeyler yaşadım ama hiçbir zaman pes etmedim hiçbir zaman en son ümidimi kaybettim doktor beni doğumhaneye yönlendirdi dediki seni eve gönderemeyiz bugün bebeğine bir şey olabilir karnında ben daha 34 haftalıktım ağlayarak doğumhaneye kadar çıktım içimden sürekli Allah‘ım ne olur yardım et ne olur yardım et diye dua ediyordum çünkü ilk gebeliğim dediğim gibi kesin bebeğim yaşamaz da olsa daha sonra orada bir doktor karşıma çıktı Rabbim o doktordan razı olsun bir mucize ile karşıma çıktı bana dediki bebeğinin suyu iyi bebeğin minyon olabilir onun için öyledir Ben ağlama krizine girdim beni sakinleştirdi Allah razı olsun İbrahim hocadan sonra beni her hafta kontrole çağırdı Elhamdü la çok şükür işte 38 olmak üzereyim yani ben o doktora mucize doktor diyorum ve ben eşime dedim ki ben o gün acaba kime iyilik yaptım ki Allah’ım o doktoru karşıma çıkarttı ben Belki iki aya yakın her gün aksatmadan her akşam bebeğime bir tane Yasin Suresi okuyorum Rabbim diyor ki siz bana yönelin ki ben de sizi önereyim bol bol dua et yemin ederim ki Allah öyle bir yardım ediyor ki ben o kadar hissediyorum ki ben diyordum 38’e bile yetişmem ben diyordum 34’te bile yetişmem Rabbim bana o kadar çok yardım etti ki yatıp kalkıp şükür ediyorum gözlerimi açar açmaz şükür ediyorum bebeğimin hareketleri öyle aktif ki yani kurban olduğum Rabbim şükürler olsun şükürler olsun şu an hamile olduğum için namaz Kılmaya zorlanıyorum. Hamileliğimin ilk başında kılıyor dum göbeğim çok büyüdükten sonra kılamıyorum artık eğilip kalkmak da zorlanıyorum ama kuranıma asla ak satmıyorum Allah izin verirse bebeğim doğduktan sonra namazımı asla terk etmeyeceğim çünkü Rabbim bana çok yardım etti ve çok hissettim Rabbim hepinize yardım etsin inşallah hepimiz mucizelerle alırız evlatlarımızı kucağınıza🤲🏻🙏🏻
Rabissssscee Masalada maşallah sana ve kızınaaa annesii 😍😍 haber verin yarın banada olur muu 🥰 rabbim vaktinde saatinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 dualarınızda bizede yer verirseniz çok memnun olurum 🥲 bizim 8 sene kadar bebişimiz olmadı tüp bebek dahil tüm tedavileri denedik başarılı olmadı. 1 kimyasal gebeliğim var. Ben bu günleri çok bekledim 😓 rabbim korktuğumdan korusun vakti zamanında kucağıma almayı nasip etsin inşallah 😓
1prensesimm Rabissssscee amin canım benim Rabbim vaktinde sağlıklı doğum nasip etsin inşallah Allah’a güven işini ona bırak ❤️