• Öneri
  • Kızlar çok az günüm kaldı acil bana bakın❗

HMA13 ilk kızımda hep bebek temizleme pamuğu kullandım, yine öyle yapmayı düşünüyorum..

Deletedmom_103
    Bilmiyorum olmadı öyle yapacam bende bir yerde okudum mendil varmış çok iyiymiş ordan takıldı aklıma 🤭

runkli0606
    Evet bugün baktım açtım da ama küçük geldi biraz daha büyüğü var diye duymuştum link fln bırakılır belki kullanan vardır diye yazdım ama Hayla kimse yok 🤭

Direk Çeşme altında yıkayın popoyu bir arkadaşım doğduğundan beri öyle yapıyor 🙂

HMA13 e bebekte satiliyo baby me Bebek temizleme pamuğu diye yaz çıkar ben ondan aldım hep ilk aylar benim oğlan kış doğdu bı tabağa ılık suyu koyup bandırip altını sildim öyle hassaslık işte 3-5 ay sonra ıslak mendile hoppaaa geçiş sorma yani oluyo başta böyle yapıp dusunmek😅😂

HMA13 al al yap faydalı güzel totosu kimyasal bişey görmesin zaten ilk aylar 😂

HMA13 e bebekte var çok da küçük değiller, makyaj pamuğundan büyük oluyor dikdörtgen şeklinde..

HMA13 canım benim eltim bebeği için her şeyi didik didik edip araştırarak kullanan bir insan yani nerde doğal ürün varsa gider onu alır her şeyi a dan z ye düşünür o selpy ıslak mendil kullanıyor ebebekten alıyor bebekler için en uygunu oymuş banada onu önerdi bende ona güvenerek ondan aldım onları kullanacam

Candy88
            Biliyorum ama bebeğin altını nekadar temizliyebilir ki şey bi bayan yazmış sulasil mendil çok güzel ondan sipariş vericem 🥰

HMA13 ben e bebekten pamuk aldım onlardan kullanacağım