• Öneri
  • Kızlar çok az günüm kaldı acil bana bakın❗

Merhaba kızlar bebeğim için ıslak mendil kullanmak istemiyorum çoğu kişi yıkayıp kullan diyo öylede olsun istemedim size bişey sormak istiyorum “bebek temizleme mendili” bildiğiniz veya kullandığınız bir ürün var mı bu konuda ☺️

Deletedmom_103
    Pamuklar çok küçük geldi bi bebeği temizliyebilir mi acaba çünkü altına kullanmayı düşünüyorum değiştirirken ☺️

HMA13 allah allah ebebekte gördüm sanki büyükçe ama yanlış hatırlıyo olabilirim. Bebek temizleme mendilleride ıslak mendille aynı işlevi görmüyor mu. Zaten hassas ciltlere özel vs vs bir sürü bebek mendilleri var. Yıkayıp kullansanda aynı kapıya çıkar aslında 🙃

HMA13 ufak pamuklar değil biraz daha büyük olanları var temizleme için kaynamış soğumuş su ile onlar kullanılabilir

HMA13 büyük temizleme pamuklari.var ondan temin edebilirsiniz. Ama ıslak mendiller eskiden tehlikeliydi artık yeni dogan ıslak mendilleri var sls sülfat paraben icermiyorlar

HMA13 temizleme pamukları var ıslak mendil istemiyorsan onu al

Ebebekten aldım ben küçük pamuk değil biraz büyükler temizlemek için yeterli büyüklükte ondan alabilirsin

HMA13 sulasil diye bir ürün var tablet gibi suya bırakınca büyüyüp açılıyor mendil oluyor ben ondan sipariş verdim henüz deneme fırsatım olmadı. Trendyolda var ürün bi bakın isterseniz

HMA13 ilk kızımda hep bebek temizleme pamuğu kullandım, yine öyle yapmayı düşünüyorum..

Deletedmom_103
                    Bilmiyorum olmadı öyle yapacam bende bir yerde okudum mendil varmış çok iyiymiş ordan takıldı aklıma 🤭

runkli0606
                    Evet bugün baktım açtım da ama küçük geldi biraz daha büyüğü var diye duymuştum link fln bırakılır belki kullanan vardır diye yazdım ama Hayla kimse yok 🤭

Direk Çeşme altında yıkayın popoyu bir arkadaşım doğduğundan beri öyle yapıyor 🙂