Cnncn Ezgikrdy Merhaba isteğe bağlı sezeryanmı yapıyorlar yoksa sezeryan daha önceden olduğunuz icin mi birde genel olarak memnun kaldınız mı nasıldı acaba
Ack50 Ozgu_momy Ezgikrdy merhabalar hangi doktora gidiyorsunuz doğumunuza muayeneye gittiğiniz doktor mu giriyo
Ecemakkuzu Ezgikrdy merhaba gezide özel doktor tutabiliyormuyuz sadece doğum için bilginiz varmi acaba 37.haftadayim eğer öyle bi durum varsa o şekilde yaptırmayı çok isterim yaaa inşallah oluyordur
Ezgikrdy Cnncn istege bagli yapiyolar kendim oyle istedim o sekilde ilerlerdik. Yani ortalama sekilde memnun kaldim😊
Zuzum84 istanbul Muayne :1500 tl Taksim Acibadem dogum :22.500 Ayri yetten kendi doktorum olursa +15000 bin istiyo🥺
1996snl Zuzum84 acı bademde sanki doğum yine iyi doktor doç mu ben medipoldeyim normal doğum 12.500 sezeryan 18.500 isteğe bağlı 30.000 dur ya anlamadım kendi doktorunu çagırırsan ek 15.000mi o neymiş be ben mi anlamadım acaba yuh
Ezgikrdy Ack50 deniz hanima muyane oluyorum sezeryan benim deniz hanim girecek normal olsaydi nasil olurdu bilemiyrm 🙈😁
Mishamisha Miniikmucizem bende ay sonunda doğum yapacağım 8 bin dışında ekstra ücret istiyorlarmış Aritmi de
Hilalshnn Miniikmucizem merhabalar bende inegoldeyim aritmide hangi doktora gidiyorsunuz bende cihangire gidiyorum henüz doğum ucretini konusmadik muayene 400 tl
Benvebebegim pembeblog doktorunuz kim ? Doğum ücreti konusunda ne zaman anlaştınız ? Bana 1 buçuk ay önce 20 bin demişlerdi 🙈
pembeblog Benvebebegim Serdar başaranoglu değişmiştir belki de 7 ay snra daha da artar benm 2 aylık dha 🙂
Yesimmm93 Ozgu_momy İstanbul başarı hastanesi .Zamlı 16 bin sezeryan muayenede 800 olmuş sanırım 600e gidiyordum
gamzosgamzos Yesimmm93 2022 martta Başarı hastanesinde dogum yaptım zorunlu sezaryen 5.500 dü ayyy ne kadar zam gelmiş 🤦♀️
Tunc-armagan Ozgu_momy İzmir özel çınarlı hastanesi sezaryen/normal doğum 12.500 lira. Muayene ücreti 400 lira
Nurmert Tunc-armagan doğum için ücreti yeni mi aldınız acaba bizde çınarlıya gidiyoruz da doğum için ücret almamıştık henüz güncel mi fiyatı
Nerfemm Kocaeli Körfez marmara hastanesinde muayene 465 seseryan 8.000 ama zam geldimi bilmiyorum asgari ücret zammindan önce bu fiyattı