guzelanne01_ Ozgu_momy kahramanmaraş tıpta yaptım doktorum profosor muayanesi 265 Tİ tahlililler ücretsiz sezeryanıma doktorumun girmesini istedim özel odayla beraber 2750 🥰doğumumdan 10.gündeyim
Hemsire27 guzelanne01_ merhaba bende Kahramanmaraş tıp fakültesi takipliyim hangi hocaya gidiyordunuz acaba ?
Ayseee60 Kdemir55 n Tokat Medical park düğum 15.20 arası muayene ücreti 815 doçent dr. Tahliller vs 2 bin 3 bini buluyor muayene. 7 haftalık gebeyim ben doğurana kadar dahada çok çıkacağı İÇİN doğum gebelik sigortası başlatacağım 30.500
prensesannesi__ İstanbul medigold hastanesi muayene ücreti 390 doğum (sezeryan)9000 + 1000 spinal ücreti
pamukannesi59 prensesannesi__ merhabalar hangi doktora muayene oluyorsunuz acaba bende o hastanede doğum düşünüyorum ilk kızımın çocuk doktoru hastane sahibi pnq güvenerek gidiyorum ama sizin doktorunuz kimdir acana
burcudemirr Canimucizem canım bende ızmirdeyim ama o hastaneyi ilk defa duydum nerde tam olarak birde döktüren kim.memnunmjsun ben cinarlida düşünüyordum doğumu haziran için fiyat 12500 dendi ama.benjm doğum eylülde muhtemelen zam gelir
Gozanca Ozgu_momy gecen yil mayisin sonunda dogum yaptim Antalya medstar hastanesinde 4.500 e muayne 250 di bir ay sonra dogumum var 11.500 olmus muayne 550
batununannesi__ Gozanca Benimde doğum kasımda doğum fiyatlarını sormadık hiç Koray duman da doğum yapıcam şuan 11.500 mü
Nergisari2 Nur001 aa dogum 6.400 ya en son yuh cidden 1 ay önce 6.400 olan doğum bu kadar fark valla pes. Dogumunuz belli mi muayeneleriniz nasil memnun musunuz
Benvebebegim pembeblog doktorunuz kim ? Doğum ücreti konusunda ne zaman anlaştınız ? Bana 1 buçuk ay önce 20 bin demişlerdi 🙈
ballikedii Ozgu_momy İstanbul Kadıköy özel Göztepe hastanesi 17.000 zorunlu sezeryan Çamlıca medicana 17.000 Ataşehir medicana 35.000 Kadıköy medicana 24.000 sezeryan olarak aldığım fiyatlar bunlar