Meva23 teşekür ederim benim gebeliğim de riskli geçti 6 aydır raporluyum şimdi taşınacağız bakalım nasıl olacak umarım gelir gelmez belirlerim. Allah gönlümüze göre versin hepimizin.

Limeekce yok artikk 19 Ne abartmışlar. Valla bize dediği kredi kartıyla 17 nakit verceksen 16 dediler. Bir de haftaya göre mi ayarliyorlar anlamadım ki sizin kaç ayınız kaldı

Minis122 en son ben 24 haftamda gittim ayrıntılıya 2 bin tl ödedik doğum fiyatlarına da zam gelecek dediler eylülde normal muayene ücreti 350 tl ödüyoruz

Kdr03 himm bende 2 bin deyinxe direk muayne sandim. Ayrintili normal. Fiyat

Hilal2 benimde eşimin iş yeri anlaşması varmış ama bunu ne hastane sordu ne de iş yeri bize söyledi hep normal fiyattan muayene oldum geriye yönelik alma şansımız olur mu acaba hala dogum olmadı çünkü

Basakhilal ben de oraya gidiyorum 🤗 doğum da orda olacak… ama tabi normal mi sezaryen mi bilmiyoruz, bebiş pozisyonunu almadı hala… doktorunuz kim acaba?

Melisamls İbrahim Halil büyükbeşe cnm çok memnunum 2. Bebeğim ilkinide kendisi doğum yaptırtmıştı şimdi hayırlısıyla 10 güne 2. Yi doğurcam

itsferu Nalan hanıma gidiyorum çok da seviyorum ama medlife geçeceğim büyük ihtimal.

Mehtapkaya ben de bir hafta önce gitmiştim şaşırdım iyi ki üzerimde vardı yarın yine gideceğim muayene edip dişçiye gitmem için görmem gerek dedi yani yol hakkıyla 500 gidiyor

Kızlar ELAZİG MEDİLİNES için konuşuyorum güncel doğum ücretlerini temmuz 1 zammı ile 14 bin yapmislar artık gece ve haftasonu doğum olursa bı 3-4 de ordan koyarlar üstüne. Ben normal doğuma o kadar para verme taraftarı değilim büyük ihtimalle feti sekin şehir hastanesine gideceğim.

Demett__ hey maşallah sağlam zam yapmışlar 😅 benim sağlık sigortam 22 binini karşılayacak sanırım. bir de allianz sigorta ile anlaşma gereği allianza indirim yapıyorlar. Bakalım ne kadar ekstra ödeme çıkacak, inşallah çok çıkmaz