betulmisilli sezaryen bnm Serdar basaranoglu
DOĞUM ÜCRETLERİ
Limeekce doktorum arzu hanım. Yani söylediği şuydu doğumdan sonra ilk işitme testi bu ücrete dahil dedi bir de Allah korusun bebek dogdugunda kuvezlik bir durum olursa oda buna dahil dedi onun dışında merak ettiğiniz varsa söyleyeyim
Eceee hadi bakalım hayırlısı inşallah memnun kalırsın güzel bir doğumun olur 🥰
flowerlover yeteri kadar bakıyor ne çok uzun nede kısa herşey yolunda olup olmadığını söylüyor sorularınıza cevap veriyor merak ettiğin herşeyi sorabiliyorsun bende o hastanede başka bir doktor önerdiler ama doktorlar tavminden sezer hocanın yorumlarını daha iyi bulduğum için onu tercih ettim iyiki de öyle yapmışım
Arzumm23 medova
Biyologannee teşekkürler . Tabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aydanur06 aminn🌸
Demett__ biz sağlık sigortasinin ödeyeceğini sormustuk yani sezeryan olursam ben 15 ödeyeceğim
Yrgnnnnnn herşey gönlünüzce olsun 🌸
EsraDamla1 ilk basladığımda doğum fiyatı aldığım da normal 5000 tl idi spinal 8.500dü ben doğum yapana kadar 11.500 oldu 🫠
- Haftamda selver kolan’a baslamıştım doktorumdan aşırı aşırı memnun kaldım hastaneden ve hemşirelerden de aynı şekilde bir daha olsa yine aynı hastane ve yine aynı doktorda aynı sekilde doğum yaparım spinal sezaryen ile doğum yaptım ilk bebeğim benim profilimde doğum hikayem var yazmıştım😊
Pazartesi doğum ücretini öğrenince yazabilir misiniz merak ettim de🫣 siz normal mi doğum yapacaksınız?
mervesert0611 hepimizin inşallah