DOĞUM ÜCRETLERİ
gulsahtky benim doktorumda operator normal 9000 zorunlu 11500 istege bagli 14500 dediler doktorunuz kim?
İzmir ayrancılar medifema mayene ücreti 600₺ doğum ücreti(sezeryan veya normal fark etmiyor) 14bin fakat zamsız hali. Son asgari ücret güncellemesiyle artacaktı (biz fiyat sabitlemesi yaptık)
Nur001 Hadi hayırlısı olsun evet bende öyle yapacacim soyledim tansiyonu falanda gidince artık bakacak nstde burda gircem inşallah😊 Siz nerde yaşıyorsunuz Erzincan değil mi
Bsrcip şuan Elazığ daki medikal park hospital hastanesine sami güngör doktorumun adı memnunum ben
Ozgu_momy esenyurt elitium normal 12 bin sezaryen 15 bin. Mesai dışı olursa 5 bin fark ediyormuş
Ay bu fiyatlar ne kafayı yiyicem okudukca devlet hastenesine gitmekle cok dogru bi karar vermişim 😁
Nur001 Özgür hoca kime yetişsin 😃 randevu bulamıyorum 😏
Miniikmucizem merhabalar bende inegoldeyim aritmide hangi doktora gidiyorsunuz bende cihangire gidiyorum henüz doğum ucretini konusmadik muayene 400 tl
- Düzenlendi
Hilalshnn hakan İbrahim boyara gidiyorum dogum ücreti sezaryen de normalde 8bin ☺️
Aydanur06 benimde Ulviye hoca ve ikinci doğumum olucak 🥰 paket fiyatı mı bu ? Siz daha yeni hamilesiniz sanırım
Umutanne27 14 gün olmadan testin doğruluk payı yoktur canım . Çift çıksada iğnenin etkisi oluyor