Bulbulyuvasi 0 belirti ya. Hiçbir şey yok. Bir gün ishal olsam sevşniyorum belirti diye sonraki gidişte kabız oluyorum. 38+6 🫠
aylasennn Engineer_ ben de 38+2yim. Belimde ve kasıklarımda ağrı başladı bugün. Yorgunluk mu bebek kanala mi giriyor bilemedim
Sukran63 Sezenaksukarademir bende bugün kasiklarimda ağrı var ama çok değil bide eskiden akıntım vardi bu iki haftadir oda yok mantar çıktı bende fitil kullanıyorum :)
Sezenaksukarademir Sukran63 ayy ben onu ilk gebeliğimde yaşadım benim hiç geçmemişti mantar çok zor oluyor
Sukran63 Sezenaksukarademir normal dogummu yaptınız sezaryenmi yaptınız sizde fitil kullandinizmi benim belirtim falan yoktu test yapınca çıktı
Mednehazal 39+5 kızımın gelmeye niyeti yok sancım oldu gittim alttan muayene etti açılma yok dedi eve geldim geceye kadar kanamam oldu tekrar gittim yine açılma yok şu gelmedi geri geldim eve nazlı çıktı ☺️
Sezenaksukarademir Mednehazal birde derler ki kızlar erken gelir 😂 açılma için bol bol yürüyüş yapmak gerekiyor. Ben günde 5000 den az adım atmıyorum bugün muayene oldum 2cm açıklığım çıktı. İnşallah bugün veya yarın doğuracağım
Bedihaaa Sezenaksukarademir benimde nerdeyse 1haftadır sancılarım ve kasılmalarım var nst de de çıkıyır ama açılmam yok ne yapsam
Sezenaksukarademir Bedihaaa yürüyüş, açılmayı başlatan şey bence o. Merdiven inip çıkmak da iyi diyorlar ama ben günde en az 5000 adım atıyorum ve bugün muayene oldum 2 cm açıklığım çıktı.
Sezenaksukarademir Sukran63 benim ağrım kaşıntım vardı. Fitil kullandım hem de ara ara dönemlerde defalarca kez. Normal doğum yaptım bir sorun olmadı
edkrcy ecehanakbey Bende 37+5 im ama nedense çok sabırsızım hemen gelsin istiyorum siz nasıl 40 8 istiyosunuzne güzel ya 🌸
ecehanakbey edkrcy valla havalar iyi gidiyor diye herhalde ya da alıştım hamileliğe 😃 Allah sağlıkla aldırsın kucağınıza 🤗❤️