Candy88 Sezenaksukarademir ben ilkimde nişanımdan 2 gün sonra doğurmuştum sizinki de yakındır bir hafta içinde olur diye düşünüyorum.. Sağlıkla, kolaylıkla olsun.. Ben 38+1′le İkincimi bekliyorum..
Sezenaksukarademir Candy88 bugün muayene oldum 2cm açıklığım varmış doğum yakın dedi doktor. Başlamak üzereymiş biraz oda eliyle müdahale etti. Hafif hafif ağrılarım var inşallah bugün yarın olacak
ecehanakbey edkrcy valla havalar iyi gidiyor diye herhalde ya da alıştım hamileliğe 😃 Allah sağlıkla aldırsın kucağınıza 🤗❤️
Sezenaksukarademir pelinacar01 evet evet çok oluyor. Bebek kanala yerleşmeye çalışıyor ondan oluyor canım bol bol yürü açılman kolaylaşır
Sezenaksukarademir Mednehazal birde derler ki kızlar erken gelir 😂 açılma için bol bol yürüyüş yapmak gerekiyor. Ben günde 5000 den az adım atmıyorum bugün muayene oldum 2cm açıklığım çıktı. İnşallah bugün veya yarın doğuracağım
Sezenaksukarademir Bedihaaa yürüyüş, açılmayı başlatan şey bence o. Merdiven inip çıkmak da iyi diyorlar ama ben günde en az 5000 adım atıyorum ve bugün muayene oldum 2 cm açıklığım çıktı.
Bedihaaa Sezenaksukarademir sırtımdan belime kasıklarıma ve karnıma yayılan bi ağrı başladı şuan dayanılmıycak derecede değil ama baya var yürüdüm bi yarım saat bakalım belkide eli kulağında
Sezenaksukarademir Sukran63 benim ağrım kaşıntım vardı. Fitil kullandım hem de ara ara dönemlerde defalarca kez. Normal doğum yaptım bir sorun olmadı
Candy88 Sezenaksukarademir Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın, Yanındakiler Meryem suresi okusa iyi olur doğumu kolaylaştırır derler.. Bir de meryem ana otu da açılmayı kolaylaştırıyor..
Sukran63 Sezenaksukarademir benimde sabahtandir batma hissi var her bebek hareket ettiginde hem ağrı hem batma oluyor yuruyemiyorum acaba doğum yakın ondanmi ve çok sertleşiyor anlamadım
Sezenaksukarademir Candy88 ay inşallah Meryem suresini de bende açıp dinlerim inşallah. Allah razı olsun
Bedihaaa Sezenaksukarademir bugün gittim doktora sancı var ama hala açıklık yok yatış yapmak istedi bende istemedim hastanede bekleyene kadar evimde beklerim yani