Sezenaksukarademir Canikolar, nasıl geçiyor bayram? Benim çok sevgili bebeğim hala gelme niyetine giremedi. Sizde doğum belirtisi var mı?
Sukran63 Sezenaksukarademir bende bugün kasiklarimda ağrı var ama çok değil bide eskiden akıntım vardi bu iki haftadir oda yok mantar çıktı bende fitil kullanıyorum :)
Bedihaaa Sezenaksukarademir benimde nerdeyse 1haftadır sancılarım ve kasılmalarım var nst de de çıkıyır ama açılmam yok ne yapsam
Sevval0308 Hhbnhbnjvv Nisan doğumun baslayacaginin habercisidir. Geldiği gibi hastaneye gidilmez. Eğer kanama vs devam ederse gidilir o da Nisan değil plesantayla alakalı bir sorun varsa diye. Nisan geldikten sonra suyun yada sancıların gelmesi beklenir.
Sezenaksukarademir Hhbnhbnjvv nişan doğumun ilk belirtilerinden ama su gelmesi veya düzenli sancı olmadan gitmek istemiyorum. Çünkü hemen başlamıyor doğum
Sezenaksukarademir Engineer_ bugün bir tık şiddetli adet gibi ağrılarım var. Bundan önceki günlerde de vardı hafif hafif yokluyor. Sanki hafif hafif su gelmem var ama emin olamadım
aylasennn Engineer_ ben de 38+2yim. Belimde ve kasıklarımda ağrı başladı bugün. Yorgunluk mu bebek kanala mi giriyor bilemedim
Sezenaksukarademir Engineer_ tabii çamaşırım ıslak ama herhangi bir akıntı yok. Emin olamadım ama dediğim gibi bugün gelmeye devam ederse bir hastaneye giseceğim
ecehanakbey 37+5’teyiz biz de, doktor 3 Temmuz’a kontrol randevusu verdi.Ara ara tık tık hissettiriyor, aşağıda adet sancısı gibi ağrı var ama 40’ı görelim istiyorum 🤲🏼
edkrcy ecehanakbey Bende 37+5 im ama nedense çok sabırsızım hemen gelsin istiyorum siz nasıl 40 8 istiyosunuzne güzel ya 🌸
Sezenaksukarademir Engineer_ nişanım geldi canım 😂 hatta nişandan sonra hemen doğururum diye düşündüm ama 1 hafta oldu tık yok