Cmc1-kfkfk 34+4 te 2.700 demişti 35+4 te bidaha gittim 2.900 dedi şimdi 36 haftalığız bayramdan sonra bidaha gidicez bakalım ne kadar olmuş
Hicrano00 Cmc1-kfkfk Devlette pek resim vermiyor verdiği zamanda bende bakılıyor diye duymuştum ama verdikleri resimde yazı bile yok 🤣
Hnfe_sltan0332 Canan_bgrck aynen bnde oyle dsnyorum ☺️ valla sağlıklı olsunlarda kilo doğunca da alırlar insallah
Cmc1-kfkfk Sengul-9798 Her sabah haşlanmış yumurta mutlaka yiyorum günlük 1 bardak süt ve ceviz yiyorum1 tane muz yiyorum o kadar yemek olarak özel başka bişey yapmıyorum ama yazdıklarımı hergün yapıyorum
Canan_bgrck Sengul-9798 yani gerilık. Var ama genetık olarak yapısal yanı ben mınyon bırıyım bebekte öyleymiş bır sorundan dolayı değil canım 🥰
Sengul-9798 Cmc1-kfkfk ben de süt ve ceviz hariç diğerlerini yiyorum aksine muzu günde 2 3 tane yiyorum ve diğer meyvelerden de hergun tüketiyorum demekki benim bebişin kilo alasi yok 😁
Cmc1-kfkfk Sengul-9798 Her bebek farklı işte ama genetikmiş diyolar genelde anne babanın genine bağlı doğum kilosu
Cmc1-kfkfk SenaGT Zaten son aylarda kilo alıyor bebek haftada 200-250 gram alabiliyolar beslenmeye dikkat etmek bence çok önemli
Sengul-9798 Hicrano00 öyle saçma şey mi olur ilk defa duyuyorum sen devlet takipli misin genelde devlet Hastanesi’nde ki Dr lar pek ti ye alıp bişey söylemiyor lar
1asel-duru 34+5 de 2850 gram ağırlığında dedi doktor bir hafta önde gidiyor şimdi 35+4haftaya gideceğim