Hnfe_sltan0332 Canan_bgrck aynen bnde oyle dsnyorum ☺️ valla sağlıklı olsunlarda kilo doğunca da alırlar insallah
anneoluyorumx Sengul-9798 bana göre zayıf geldi ama Bende eşimde zayıfz eşim 60 kilo ben 43 le hamile kaldm
Seyyahfener Sengul-9798 kilosu düşük olunca erken mi alıyorlar o daha eiskli değil mi?:/ benimde bebeğimin kilosu baya düşük çıktı 31. Haftada 1000gram😢
Sengul-9798 Seyyahfener evet canım gelişim geriliği olduğu için böyle devam ederse 37 de alırız içerde olmasından sa disarda kalması daha sağlıklı duruma göre bakicaz dedi Dr
Minis122 Sengul-9798 edim kilolu dogmus bende suan kiloluyum kizinda iriydi benim. Bu yuDen doktorum irsi anne ababya cekmis dedi. Ama bu sebepte erken digmasina sebep oluyor. 33 hafta gelmeye niyetlendi 6 gun hastende yatarak durdurduk suan 34 olduk
kubraselcuk Sengul-9798 evet doktorum öyle diyor babasıda bende uzun boylu kemikli insanlarız ama 36da 2990 civarıydı aslında haftalık değişebiliyor bir dönem hızlı kilo almıştı
Sengul-9798 Minis122 aynen hep genetik diyorlar rabbim sağlıcakla zamanın da kucağına almayı nasip etsin 🤭🙏