Vildanhavva58 Ayselota valla çok sıcak ya bugün bi e bebeğe gittik arabayla gittiğim halde fenalık geçiriyordum eve zor düştüm
1melekannesi3858 Vildanhavva58 iç camasirinda da nemlilik oluyo mu ben test yaptirdigim halde amni sure hala tedirginim.oysa öyle bise olsa Allah korusun beni hastaneden çıkarmazlardi Bi gün yattım
Ayselota Vildanhavva58 valla ben de foruma gittim ter söktüm orda resmen arabanın kliması bile işlemiyor attık bana
yanlisanlamaama 1melekannesi3858 terin suyun içinde saat başı cork cork bebek emziriyorum. Bazen diyorum acaba kızım içinden ulan annem de ne terleyen bi kadınmış diyor mudur 😂
Gebeysek1 1melekannesi3858 sıcakla aram hiç yok daha 29. Hafta bir de..elimden gelse hep su altında dururum. Nasıl geçecek temmuz ağustos bilmiyorum
Tgcmrt48 1melekannesi3858 Fethiye de yaşıyorum evin içinde iç çamaşırı takmıyorum şort askılı geziyorum yanıyor buralar 🦦
1melekannesi3858 Tgcmrt48 ay en iyisi bende kaynanam kwyinbabam var o rahatlık yok keşke bencede öyle olsa
Aycan1234 33+6 yim sıcaktan dolayı ağlıyorum bazen duş alincada bir fayda etmiyor gebeliği planlı yapmıştık ama scaklari hesaplamadim bilseydim bu haftaları kışa getirirdim😆😆
Vildanhavva58 Ayselota valla ben 15 güne Mersin’den Tunceli’ye taşınıyorum doğumum Mersin’de olmayacak bu sıcakta çok zorlanırdım burda yapsaydım Allah yardım etsin
Totanseyma 1melekannesi3858 çalışınca daha da zor bide tramvaylar bu ara akşamları klimayı açmıyor eve gelene kadar su içinde kalıyorum 😒
1melekannesi3858 Totanseyma yaw alt taraf harici Bi skntim yok afedersin vallahi çok aşırı terliyor ya
Mikoosu Buradaki tek ironik benim yorumumun olacak ama aşırı memnunum sıcaktan soğuktan nefret eden biriyim Gaziantep’teyim ayağımda çorap üstüne patik giyiyorum daha 😂😂
anneoluyoruuumm16 1melekannesi3858 16 haftaligim kız bebek bekliyorum. Asla sıcağa tahammülüm yok ayaklarım ellerim yanıyor. Sürekli betona basmak istiyorum. Soğuk şeyler yiyip içmek istiyorum. Daha da sıcak olacak havalar Allah yardimcimiz olsun
1melekannesi3858 anneoluyoruuumm16 Amin daha yolun başındasın canım ya 30 lu haftalara gelince dahada zor
dilarakerem01 1melekannesi3858 ben her gün iç çamaşırı değiştirmekten yoruldum ya Osmaniye sıcağı insanı mahvediyor. 29 haftalığım temmuzu ve ağustosu düşünemiyorum bile