pandasever nurr0101 al bendeden de o kadar doğma büyüme Adanalıyım ama hayatımda hiçbir yazım.bu kadar kötü geçmemişti Allah affetsin nefes alamıyorum resmen
Herseyguzelolsun7 HeycanliMommy merhaba, çok önceden tetanoz aşısından sonra koltuk altı lenfim şişti demişsiniz acaba geçti mi bir de nasıl şişti minik fındık büyüklüğünde mi?
Totanseyma 1melekannesi3858 valla bide progestan kullanıyorum akıntım da oluyor külot hiç dayanmıyor sürekli ıslak
1melekannesi3858 anneoluyoruuumm16 Amin daha yolun başındasın canım ya 30 lu haftalara gelince dahada zor
1melekannesi3858 Totanseyma aman benimkide aynı bende progwstan kullanıyorum.ama ağızdan alıyorum aldığım.halde aynı yoğun akıntı.varmis iç camasiri sürekli nemli hiç sevmiyorum ful yara olacak bacaklarımın arası felan
Totanseyma 1melekannesi3858 benimde bitmiş ya fazla kullandım yada kaybettim ilacım yok şuanda Bayramdan sonra kontrolüm var para ile de almak istemiyorum
Gebe_hanim 1melekannesi3858 Bende 31 hastalığım sıcaklar neyse de sıcaklarda kaşınan ve kaşıdıkça acıyan çatlaklar beni en çok zorlayanlar 🥲🥺
Papatyaaa__ 1melekannesi3858 bide 36haftalık olanlar var🥲zorlanıyoruz sıcak eritecek bizi neredeyse nasıl bi sıcak bu 😑😏bide yazın hamilelik zor😏
1melekannesi3858 Papatyaaa__ valla canım.hamilelik kışın çok kolay oluyo da yazın iyi değil ne güzel ilk zamanlar çok iyiydi valla
Papatyaaa__ 1melekannesi3858 aynen kuzum bendede ilk zamanlar güzeldi ama yaz geldi malum yanıyoruz tüm gün klima karşısındayım 🥵🥵🥵artl ev işi çocuklar fslan derken zor🥹