Minsaa 1melekannesi3858 olsun en azından Eylül’de biraz daha serinliyor hava bı on onbeş gün sıkıntı olur sıcaklar gelecek yaza kocaman olur bebiş 😍
1melekannesi3858 Minsaa ama eylüle kadar beklemez benim.bbeis ağustos ortası ağustos sonu doğar muhtmelen
esnyz14 1melekannesi3858 Yıldım sıcaktan gerçekten nefes alamıyorum 😂 zaten sıcağı seven biri değilim ağırlaştıkça daha da zorluyor nem de cabası Allah yardımcımız olsun
1melekannesi3858 esnyz14 ay sen mi benim ya bende aynen öyle su iç çamaşırı değişmekten oldum acaba terletmeyen iç çamasiri yokmudur 🤣🤣🤣🤣
esnyz14 1melekannesi3858 Duşa giriyorum duştan çıkarken yine aynıyım duş aldım mı almadım mı belli değil 🥲
1melekannesi3858 esnyz14 Amin canım terlemeye iç çamaşırı bulursanız banada haber edin korkudan ben amni sure testi bile yaptirdim vallaha acaba suyum mu geliyo diye meğerse suyum gelmiyormuş negatif çıktı
esnyz14 1melekannesi3858 Terlemekten dolayı oluyordur ama her ihtimale karşı test vermeniz iyi olmuş ama öyle bir iç çamaşırı var mıdır bilmiyorum denk gelirsem tabii atarım🌺
1melekannesi3858 esnyz14 canım zaten güldüm şakasına sanmıyorum kız ancak biz kızlar icat edersek olur muhtemelen 🤣🤣
1melekannesi3858 Brisii yok su dökülmüş kadar olmadı ama iste geçen aynı o şekil oldu korktum zaten hastanede fark ettim suyum geldi sandım direk yatış verdiler test yaptılar negatif çıktı amni sure testi sizde yaptırın bence ne olur ne olmaz
Gizemmiray35 1melekannesi3858 benim sezeryan olacağı için eylül ü bulmaz muhtemelen ama çok zor bütün sıcağı geçirecez